Гутцайт, Довбик, Борзов, тесть Зінченка: найкращі інтерв’ю 2023 року на «Спорт-Експресі»

Аватар Sport-Express.ua Sport-Express.ua
1849
4 голоси
Гутцайт, Довбик, Борзов, тесть Зінченка: найкращі інтерв’ю 2023 року на «Спорт-Експресі»
Топ-10 ексклюзивів «Спорт-Експресу», колаж: «Спорт-Експрес»
Перший рік роботи сайту sport-express.ua – а нам уже є що згадати! Від вересня 2023-го на нашому інтернет-ресурсі гостювали знаменитості та впливові персони, а ми шукали для вас цікаві теми та несподівані ракурси.

102 ексклюзивні публікації за чотири місяці – такий непоганий темп взяв новий сайт sport-express.ua, читати який, сподіваємося, входить у вашу звичку, шановні наші читачі. Спеціально для вас ми підібрали десятку наших найкращих публікацій за 2023 рік. 

Артем Довбик: «Циганков, Мічел та наполегливість клубу – ось чому я вибрав Жирону»

Колаж: «Спорт-Експрес»

У перший же день роботи нашого сайту гостем sport-express.ua став найзірковіший центрфорвард вітчизняного футболу. Довбик відверто розповів про свій перехід із Дніпра-1 в Жирону та перші враження від клубу, де він так засяяв. До слова, на референдумі сайту «Український футбол» Артема визнали найкращим футболістом України 2023 року!

Вадим Гутцайт: «НОК України зробив так, що у росіян та білорусів немає часу потрапити на Олімпіаду»

Вадим Гутцайт, фото: з відкритих джерел

Президент НОКу та екс-міністр спорту Гутцайт у відвертому інтерв’ю Владиславу Лютостанському розповів, чому не все у нас так погано. Щоб дотриматися балансу думок, наш сайт записав і інших легендарних спортсменів – баскетболіста Медведенка та гімнастку Захарову. На їхню думку, у нас, м’яко кажучи, не все добре. 

«Я тренував дітей Суркіса, Льовочкіна, Фірташа та Бойка»: відверте інтерв’ю з екстренером ДЮФШ Динамо Величком  

Колаж: «Спорт-Експрес»

Не лише чиновниками від спорту займався наш постійний автор Владислав Лютостанський. Іще він записав для sport-express.ua вогняне інтерв’ю з ветераном-чорнобильцем, заслуженим тренером України Величком, який тренував майбутніх чемпіонів світу та Європи з футболу, а також дітей із настільки авторитетних родин, що їх прийнято називати «мажорами». Також Влад знайшов людей, яким було що розповісти про перші кроки Срни в Шахтарі

Валерій Борзов: «На Олімпіаді в Мюнхені бачив, як через паркан стрибали терористи»

Валерій Борзов, фото: особистий архів В.Б.

Яскравий дебютант нашого сайту Михайло Шафір поспілкувався з великим легкоатлетом і спортивним чиновником Борзовим. Зважено та однозначно олімпійська легенда висловилася про всі головні події сучасного та історичного спорту. Так, політику теж зачепили!

Юлія Левченко: «Сподобалося, коли на шоу „Підкати“ мене запропонували зробити супермамою» 

Юлія Левченко, фото: Getty Images

А от висхідна зіронька сучасної легкої атлетики Юлія Левченко в інтерв’ю з Шафіром говорила не лише про спорт. Де б іще ми дізналися, що подобається одній із найчарівніших спортсменок України в гуморі та мистецтві?

Чемпіон світу серед лікарів Олег Щеглов: «Із зятем Сашею Зінченком маємо однакове футбольне амплуа. Та це випадково» 

Колаж: «Спорт-Експрес»

Вінничанин Шафір не міг оминути тему найбільш зіркової пари українського спорту. Захисник Арсеналу та півзахисник збірної України Зінченко одружений на тележурналістці Владі Седан – уродженці Вінниці. Як виявилося, її тато – чемпіон світу з футболу, до чого навіть Саші з його великим списком регалій ще треба прагнути та прагнути. 

«Україну очікує глибока яма»: Медведенко пророкує час руїни у вітчизняному баскетболі 

Станіслав Медведенко, фото: Oleksandr Osipov/shutterstock

Легенда НБА Медведенко настільки переживає за розвиток вітчизняного футболу, що в інтерв’ю Віктору Глухенькому не підбирав слів. Жорстка та цікава бесіда про майбутнє нашого спорту зайняла своє місце в списку найкращих наших публікацій. Так само фахово на нашому сайті говорили про бокс, хокей, теніс, формулу 1 та легку атлетику.

«Я не знав, що виходжу із Металістом на договірний матч»: велике інтерв’ю легенди Карпат Дениса Кожанова 

Денис Кожанов, фото: ФК Карпати Львів

Що робить інтерв’ю з нападником друголігової команди, який вирішив стати тренером, на нашому загальноспортивному сайті? Дмитро Вєнков доводить: навіть у Карпатах-2 можна знайти цікавого співрозмовника, якому є що розповісти. Тим більше, якщо це колишній гравець збірної України Кожанов.

«Заробляти в азіатській ЛЧ нереально»: Шацьких про зірок з нафтоліг, тренера Алієва та крадену машину з Дідом Хасаном 

Колаж: «Спорт-Експрес»

Як вам подобається? Андрій Шевченко бере інтерв’ю в Максима Шацьких! Таке могло відбутися тільки у нас! Не Миколайович розговорив легенду Динамо, і М16 відверто розповів про тріумф Пахтакора в Узбекистані, азійську Лігу чемпіонів з Роналду та історію з його викраденим автомобілем. 

«Прокинувся, а замість купи піску ‒ зелений газон»: Калитвинцев ‒ про супер-базу Полісся та африканських новачків 

Колаж: «Спорт-Експрес»

А найпершим ексклюзивом нашого сайту стало позитивне інтерв’ю Андрія Піскуна з головним тренером Полісся Калитвинцевим. Найбільш прогресуючий клуб вітчизняного футболу має два реконструйованих стадіони та починає будівництво зовсім нового, а також уже живе та працює на власній недавно збудованій базі. 

Хай у всіх у Новому 2024 році будуть тільки ось такі обнадійливі, приємні новини! Миру та перемоги вам, друзі!