Перехід Ракицького в Металіст 1925: Недєлін жорстко відреагував на інформацію

Аватар Андрій Піскун Андрій Піскун
2888
5 голосів
Перехід Ракицького в Металіст 1925: Недєлін жорстко відреагував на інформацію
Андрій Недєлін і Ярослав Ракицький. Колаж: Спорт-Експрес
Генеральний директор Металіста 1925 Андрій Недєлін ексклюзивно для сайту Sport-express.ua прокоментував інформацію про можливий перехід Ярослава Ракицького до харківського клубу.

В телеграм-каналі журналіста Ендрю Тодоса з’явилась новина, що Металіст 1925 має намір влітку підписати захисника Шахтаря Ярослава Ракицького на правах вільного агента, адже контракт 34-річного гравця з «гірниками» закінчується у червні цього року.

Сайт Sport-express.ua поговорив із генеральним директором Металіста 1925 Андрієм Недєліним, щоб дізнатись, чи це правда.

«Тут і коментувати нічого. Я дуже здивувався, коли побачив таку інформацію. Не розумію, звідки вона взагалі з’явилася. На даному етапі кандидатура Ракицького не розглядається Металістом 1925. В шорт-листах нашого клубу його немає», – сказав Недєлін. 

🔥А ось що Йожеф Сабо думає про перспективи Ракицього, Скрипника, Гармаша, Бражка, Мудрика і навіть Хацкевича.

  • Ракицький цього сезону зіграв за Шахтар 15 матчів у всіх турнірах, забивши два голи та віддавши результативну передачу.
  • Transfermarkt оцінює центрального захисника у півтора мільйона євро.
  • Металіст 1925 після 25-ти турів УПЛ знаходиться у зоні вильоту. В активі харківського клубу 19 очок і 15-те місце у турнірній таблиці. 
  • У наступному турі команда Віктора Скрипника зіграє на виїзді проти Кривбасу, гра відбудеться 28 квітня о 18:00.