Безапеляційний нокаут: відомо, хто має перемогти у бою Гвоздик – Бенавідес і забрати пояс WBC

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
2027
3 голоси
Безапеляційний нокаут: відомо, хто має перемогти у бою Гвоздик – Бенавідес і забрати пояс WBC
Олександр Гвоздик та Давід Бенавідес. Колаж з відкритих джерел
Девід Бенавідес поділився власними очікуваннями від бою проти Олександра Гвоздика за титул тимчасового чемпіона WBC у напівважкій ваговій категорії.

27-річний Девід Бенавідес (28-0, 24 КО) висловився напередодні матчу із 37-річним Олександром Гвоздиком (20-1, 16 КО). Американець неймовірно впевнений у собі.

«Я знаю Гвоздика особисто. Я спарингував з ним. Я знаю, що я зробив з ним, коли мені було 20 років. Це буде чудовий бій. Але попри це, я готуюся екстремально добре, я знаю, що він чудовий боєць, він боєць високого рівня, дуже швидкий, у нього хороша права. Я знаю, до чого саме я готуюся».

Бенавідес також віддав належне українцю та заявив, що хоче якнайкраще показати себе у даному протистоянні.

«Так, це точно виклик на сходинку вище. Я дуже пильно за ним спостерігаю. Кожен бій для мене все складніший, але я готовий зустрічатися з найкращою опозицією. Я просто додаю найкращих бійців у своє резюме, і коли це закінчиться – я увійду в історію, як найкращий у своєму поколінні».

На думку Бенавідеса, він нокаутує свого суперника.

«Я точно нокаутую його! Це не буде легко, але це такий виступ, в якому я хочу заткнути всіх. Вік взагалі не має значення. Це допомагає мені готуватися і бути на своєму піку здібностей. Ми готуємось до кращого Гвоздика», – заявив Бенавідес в інтерв’ю YouTube-каналу «Sean Zittel».

  • Матч Гвоздика проти Бенавідеса пройде 15 червня;
  • Зустріч прийме Лас-Вегас (США).