«‎Від Саші Усика надійшла пропозиція»: Лоївський – про перемовини з саудитами та згоду очолити клуб «‎Майк Тайсон»

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
2383
5 голосів
«‎Від Саші Усика надійшла пропозиція»: Лоївський – про перемовини з саудитами та згоду очолити клуб «‎Майк Тайсон»
Леонід Лоївський (третій ліворуч) з боксерами клубу «‎Майк Тайсон». Фото: особистий архів Леоніда Лоївського
Колишній головний тренер нашої збірної з боксу, «Українських отаманів», Олександра Усика та Василя Ломаченка в молодіжній команді країни Леонід Лоївський в ексклюзивному коментарі сайту Sport-express.ua розповів, як відмовився очолити збірну Саудівської Аравії та вибрав клуб «‎Майк Тайсон».

Олександр Усик та Василь Ломаченко зовсім скоро проведуть свої поєдинки проти Тайсона Ф'юрі та Джорджа Камбососа відповідно.

Редактор сайту Sport-express.ua Євгеній Чепур зателефонував відомому вітчизняному фахівцю та екстренеру наших зіркових боксерів у молодіжній збірній України Леоніду Лоївському, щоб дізнатися експертну думку щодо шансів наших бійців у протистоянні з британцем та австралійцем.

Експерт поділився своєю думкою стосовно цих боїв (про це читайте пізніше), а також розповів, як у нього йдуть справи. Як виявилося, Леонід Миколайович зараз працює у Саудівській Аравії, де тренує клуб «‎Майк Тайсон». Досвідчений наставник розповів, як з’явився варіант попрацювати в цій країні та чому відмовився від можливості очолити збірну Саудівської Аравії.

«Отримав пропозицію попрацювати в арабській країні від компанії Олександра Усика»

– Леоніде Миколайовичу, а як ви опинилися у Саудівській Аравії?

– Мені запропонували очолити в Саудівській Аравії збірну і від Саші Усика надійшла пропозиція, від його компанії Ready To Fight, якою, як директор, займається Сергій Лапін. Запропонували мені такий варіант на мій день народження – ще на 15 лютого, «‎Миколайовичу, є для вас подарунок. Вас просить людина, Туркі Аль аш-Шейх, який проводить усі бої в Саудівській Аравії, підняти тут бокс і очолити клуб під назвою «‎Майк Тайсон».

Ми обговорювали два місяці. У мене були мої умови, я не втомився. І все-таки прийняв рішення не збірну, а клуб очолити. Тут набагато кращі умови. Я в Саудівській Аравії уже місяць і задоволений, радий. Усе, що потрібно, вони виконують. Працюємо і піднімаємо арабський бокс.

Я завжди працюю, незалежно де, на чемпіона, на перемогу. Тому також переживаю за них і віддаюся повністю своїй роботі.

Леонід Лоївський (по центру) з боксерами клубу «‎Майк Тайсон». Фото: особистий архів Леоніда Лоївського

Чим займається компанія Ready To Fight

Компанія Усика та Лапіна позиціонує себе як перший боксерський мобільний додаток. Останнім часом команда почала виготовляти багато брендованого одягу.

Застосунок RTFight було створено, щоб допомагати вирішувати цілий ряд проблем боксерів:

  • пошук спаринг-партнерів
  • створення боксерської команди
  • пошук менеджера чи агента
  • та інше.

Нагадаємо, що раніше ми писали, що легендарний американський боксер Майк Тайсон буде просувати бізнес Усика.

  • Бій Усика з Ф'юрі пройде у Саудівській Аравії 18 травня, а сутичка Ломаченка з Камбососом в Австралії 12 травня.
  • «‎Залізний Майк» також планує вийти у ринг. Легенда проведе поєдинок з блогером Джейком Полом. Їх зустріч пройде 20 липня.