«Я покину команду»: Максимов пояснив, за яких обставин він може залишити Дніпро-1

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2964
4 голоси
«Я покину команду»: Максимов пояснив, за яких обставин він може залишити Дніпро-1
Юрій Максимов. Фото: Google
Сайт Sport-express.ua продовжує розбиратися у справах Дніпра-1. Після коментаря комерційного директора дніпрян В'ячеслав Фрідман висловився і головний тренер команди Юрій Максимов.

Сьогодні, 2 травня, мережею активно розійшлася новина, начебто Юрій Максимов має намір достроково припинити свою співпрацю з Дніпром-1 і подати у відставку одразу після матчу 27-го туру УПЛ проти Кривбаса. Для нашого сайту ситуацію ексклюзивно коментував комерційний директор Дніпра-1 В’ячеслав Фрідман

Кореспондент Sport-express.ua Віктор Глухенький подзвонив особисто Юрію Максимову і з’ясував, наскільки інформація відповідає дійсності. 

– Юрію Вільйовичу, це правда, що ви маєте намір покинути Дніпро-1 у випадку, якщо Ваша команда не переможне Кривбас?

– Я дійсно сказав хлопцям, що, якщо ми не переможемо Кривбас, то я покину команду. Це – правда. Трошки пізніше, можливо, буду готовий поговорити докладніше. Наразі – більше жодних коментарів.

  • Після 26 турів Дніпро-1 має в активі 45 залікових балів та займає четвертий щабель у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • Відставання від донецького Шахтаря, який продовжує утримувати лідерство в чемпіонських перегонах, складає вже 19 очок.
  • Поєдинок Дніпро-1 – Кривбас заплановано на 6 травня. Початок гри о 13:00.
  • Юрій Максимов очолив Дніпро-1 в поточному сезоні, після того, як СК покинув Олександр Кучер.
  • Саме Кучер привів Дніпро-1 до найвищого досягнення в історії клубу - звання віце-чемпіону України 2023 року.