Аутсайдер УПЛ хоче підписати Ракицького: у клубі виступає колишня зірка Динамо

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
95
1 голос
Аутсайдер УПЛ хоче підписати Ракицького: у клубі виступає колишня зірка Динамо
Ярослав Ракицький. Фото: ФК Шахтар
Харківський Металіст 1925 проявляє інтерес до одного з багаторічних лідерів донецького Шахтаря Ярослава Ракицького. Перехід може відбутися в літнє трансферне вікно.

Металіст 1925, який нині бореться за виживання в українській Прем’єр-лізі, має намір підписати центрального оборонця донецького Шахтаря Ярослава Ракицького. 

За інформацією телеграм-каналу Zorya Londonsk, команда Віктора Скрипника може поповнитися наддосвідченим захисником влітку, коли в Ракицького закінчиться контракт з «гірниками» і він матиме змогу перебратися до Металіста 1925 на правах вільного агента.

Зауважимо, що нині у Металісті вже виступає ще один ветеран УПЛ, колишній динамівець Києва Денис Гармаш.

🔥Йожеф САБО вже встиг вогняно відреагувати на інформацію.

  • Ярослав Ракицький у поточному сезоні провів за Шахтар 15 поєдинків у всіх офіційних турнірах: два голи, одна результативна передача.
  • Transfermarkt оцінює 34-річного оборонця в 1,5 мільйона у європейській валюті.
  • Після 25 турів Металіст 1925 має в доробку 19 залікових балів. Харків'яни займають передостанній, 15 щабель у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • В наступному турі команда Віктора Скрипника на виїзді зіграє проти Кривбаса. Поєдинок у Кривому Розі заплановано на 28 квітня. Початок матчу о 18:00.