Дніпро-1 знайшов варіант, як врятуватися: що замислило керівництво команди Максимова

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
882
1 голос
Дніпро-1 знайшов варіант, як врятуватися: що замислило керівництво команди Максимова
Гравці Дніпра-1. Фото: Google
Керівництво Дніпра-1, який перебуває на межі зникнення з футбольної мапи України, розглядає варіант з об’єднанням свого клубу з колективом із Першої ліги.

Дніпро-1 все ще може врятуватися та радувати власних вболівальників у наступному сезоні. Керівництво команди Юрія Максимова розглядає різні варіанти порятунку клубу і один з них – це об'єднання з неназваним колективом із Першої ліги. Про це повідомив телеграм-канал Дніпрянин.

Джерело пояснює, що команда з другого за силою дивізіону вітчизняного футболу може бути зацікавлена у злитті з Дніпром-1, адже у такому разі вона автоматично потрапить до УПЛ.

Також відомо, що технічні працівники дніпровського клубу ще не отримали свою зарплатню за попередні кілька місяців, але впродовж одного-двох днів питання повинно бути вирішено остаточно. 

У суботу, 22 червня, Ігор Бурбас повідомив, що Дніпро-1 доживає свої останні дні. У п’ятницю, 28 червня, він же назвав дату, коли команда Юрія Максимова зніметься з розіграшу чемпіонату України сезону 2024/2025.

Також була інформація, що Дніпро-1 в УПЛ може замінити Минай.

  • У підсумковій турнірній таблиці Української Прем'єр-ліги Минай фінішував на передостанньому, 15-му місці та вилетів до Першої ліги.
  • Дніпро-1 за підсумками сезону 2023/24 посів четверте місце в турнірній таблиці чемпіонату України.
  • Клуб має стартувати у другому кваліфікаційному раунді Ліги конференцій, матчі якого відбудуться 25 липня і 1 серпня. Суперником Дніпра-1 буде Академія Пушкаша (Угорщина).