Стало відомо, коли Дніпро-1 припинить своє існування: клуб, який повинен його замінити в УПЛ, відреагував

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1283
3 голоси
Стало відомо, коли Дніпро-1 припинить своє існування: клуб, який повинен його замінити в УПЛ, відреагував
Юрій Максимов. Фото: Google
Відомий журналіст та інсайдер Ігор Бурбас назвав дату, коли Дніпро-1 зніметься з розіграшу УПЛ. У Минаї, який має замінити команду Юрія Максимова в еліті вітчизняного футболу, відреагували.

У суботу, 22 червня, Ігор Бурбас повідомив, що Дніпро-1 доживає свої останні дні. Сьогодні ж інсайдер назвав дату, коли команда Юрія Максимова зніметься з розіграшу чемпіонату України сезону 2024/2025.

«У Дніпрі-1 готують лист про зняття команди зі змагань. За моєю інформацією, його направлять в УПЛ на початку наступного тижня. Швидше за все у понеділок 1 липня‎», – написав журналіст у телеграм каналі BurBuzz.

У неділю, 23 червня, ТаТоТаке повідомило, що дніпрян в УПЛ може замінити Минай.

Сайт «Український футбол» поцікавився в генерального менеджера закарпатського клубу Мирослава Небесника, як у таборі команди реагують на останні новини.

«Ми в режимі очікування. Слідкуємо за розвитком подій. Яке рішення ухвалить УПЛ, так воно і буде», – сказав представник Минаю.

Функціонер Дніпра-1 В’ячеслав Фрідман дав коментар сайту «УФ» з приводу інформації ЗМІ про те, що дніпровський колектив може бути розформовано ще до старту нової кампанії.

  • У підсумковій турнірній таблиці Української Прем'єр-ліги Минай фінішував на передостанньому, 15-му місці та вилетів до Першої ліги.
  • Дніпро-1 за підсумками сезону 2023/24 посів четверте місце в турнірній таблиці чемпіонату України.
  • Клуб має стартувати у другому кваліфікаційному раунді Ліги конференцій, матчі якого відбудуться 25 липня і 1 серпня. Суперником Дніпра-1 буде Академія Пушкаша (Угорщина).