Ван Леувена запрошували в Полісся, але не головним тренером: джерело розкрило, яку посаду пропонував Буткевич

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
66
1 голос
Ван Леувена запрошували в Полісся, але не головним тренером: джерело розкрило, яку посаду пропонував Буткевич
Патрік ван Леувен. Фото: Google
Спортивний журналіст-блогер Михайло Співаковський запевняє, що голландський спеціаліст Патрік ван Леувен дійсно мав пропозицію від президента Полісся Геннадія Буткевича. Бос «вовків» хотів його бачити директором академії свого клубу.

Михайло Співаковський, спираючись на свої джерела, повідомив, що колишній головний тренер донецького Шахтаря та луганської Зорі Патрік ван Леувен дійсно мав пропозицію від президента Полісся Геннадія Буткевича.

Однак, мова йшла не про посаду головного тренера житомирського клубу, а крісло директора академії «вовків». 

«Ван Леувен розглядався в Поліссі, як директор Академії. Це посада, яку він займав у попередніх клубах.

За моєю інформацією, ван Леувену були запропоновані хороші особисті умови, але він не захотів обіймати саме цю посаду», – розповів Співаковський в ефірі ТаТоТаке.

Після поразки в 20-му турі УПЛ від Олександрії (1:2) з посади головного тренера Полісся самовільно подав у відставку Юрій Калитвинцев. Зараз виконуючим обов'язки головного тренера є Сергій Шищенко.

  • Після 20-ти турів Полісся маючи в доробку 33 очки, які дозволяють житомирянам займати шосту позицію у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • У наступному турі команда Сергія Шищенка на виїзді зіграє проти Оболоні. Поєдинок у Києві заплановано на 16 березня. Початок гри о 15:30.