«Як Лобановський поєднуватиме дві роботи»: президент ПФК Звягель висловився про відхід Шищенка в Полісся

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
75
1 голос
«Як Лобановський поєднуватиме дві роботи»: президент ПФК Звягель висловився про відхід Шищенка в Полісся
Сергій Щищенко. Фото: Google
Президент друголігового Звягеля Дмитро Костюк прокоментував відхід головного тренера Сергія Шищенка у Полісся, де фахівець замінить Юрія Калитвинцева.

Дмитро Костюк спокійно і навіть трохи з гумором сприйняв те, що Сергій Шищенко залишив його клуб та пішов на підвищення. Тобто отримав шанс проявити себе та потренувати Полісся, фарм-клубом якого є Звягель.

«Може, він буде, як Лобановський, і поєднуватиме дві роботи (Валерій Васильович поєднував роботу в Динамо та збірних СРСР і України, – прим. Sport-express.ua). З моральної точки зору ми не могли не відпустити Максимова і Шищенка в клуби УПЛ, які боряться за єврокубки. Я був би дивним президентом клубу Другої ліги, якби не відпустив тренерів в УПЛ.

Полісся – це взагалі наш братній клуб. Він – перший в області, а ПФК Звягель – другий. Якщо у майбутньому Полісся буде першим в УПЛ, а ми другими – це буде класно», –  розповів Костюк в ексклюзивному коментарі «Українському футболу».

  • Після 20-ти турів Полісся маючи в доробку 33 очки, які дозволяють житомирянам займати шосту позицію у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • У наступному турі команда Сергія Шищенка на виїзді зіграє проти Оболоні. Поєдинок у Києві заплановано на 16 березня. Початок гри о 15:30.