Буткевич зізнався, як сприйняв відставку Калитвинцева: власник Полісся заспокоїв вболівальників та згадав Шаблія

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1603
2 голоси
Буткевич зізнався, як сприйняв відставку Калитвинцева: власник Полісся заспокоїв вболівальників та згадав Шаблія
Геннадій Буткевич та Юрій Калитвинцев. Фото: ФК Полісся
Президент житомирського Полісся Геннадій Буткевич відверто зізнався, що відхід Юрія Калитвинцева з поста тренера головної команди свого клубу він сприйняв досить болісно.

Геннадій Буткевич, який особисто підтвердив демарш Юрія Калитвинцева, більш розлого розповів про власні почуття у зв'язку із завершенням співпраці з тренером.

«З початку 80-их років я почав керувати людьми, обіймав на життєвому шляху різні керівні посади. Я дуже добре розумію, наскільки важко знайти достойних, чесних та мужніх людей. Найскладніше для мене – це розлучатись з людьми».

Разом з тим, Буткевич не став робити трагедії і запевнив, що його клуб продовжує стрімко розвиватися у всіх напрямках.

«Хочу запевнити всіх вболівальників, що клуб продовжує динамічно розвиватися. У нас формується структура спортивного блоку, яку віднедавна очолює спортдиректор Володимир Тесля. Також створено відділ скаутингу під керівництвом Анатолія Волкова

Велику допомогу клубу надав за цей час Вадим Шаблій, за що я йому дуже вдячний і ми з продовжимо цю співпрацю», – розповів Буткевич в інтерв'ю клубній пресслужбі Полісся.

  • Після 20-ти турів УПЛ Полісся має в доробку 33 очки, які дозволяють житомирянам займати шосту позицію в турнірній таблиці чемпіонату України.
  • У наступному турі «вовки» на виїзді зіграють проти Оболоні. Поєдинок у Києві заплановано на 16 березня. Початок гри о 15:30.