Син обіграв батька: в УПЛ відбулося «сімейне» дербі з пенальті і червоною карткою

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
741
2 голоси
Син обіграв батька: в УПЛ відбулося «сімейне» дербі з пенальті і червоною карткою
Владислав Калитвинцев та Лукас Тейлор. Фото: ФК Полісся
У суботу, 9 березня, Олександрія в гостях обіграла Полісся (2:1) у матчі 20-го туру чемпіонату України. Житомиряни не перемагають в УПЛ з листопада 2023 року.

Олександрія здолала Полісся (2:1) у поєдинку в рамках 20-го туру УПЛ.

Гості відкрили рахунок у матчі на десятій хвилині силами Миколи Михайленка, який влучним ударом головою з меж штрафного майданчику переправив м’яч у сітку. Автором результативної передачі став Владислав Калитвинцев.

Відігратися підопічні його батька – Юрія Калитвинцева, зуміли на 62-й хвилині матчу завдяки пенальті, який на собі заробив Лукас Тейлор. Покарання реалізував Артем Козак.

Відео голів матчу Полісся – Олександрія

Олександрія знайшла у собі сили вдруге вийти вперед на 78-й хвилині. З передачі Олександра Бєляєва, який з’явився на полі за шість хвилин до цього, відзначився Артем Шулянський.

На 83-й хвилині за другий «гірчичник» був вилучений з поля Тейлор, що лише допомогло гостям втримати переможний результат.

9 березня. 15:30. Житомир. Стадіон «Центральний»

Полісся – Олександрія – 1:2

Голи: Михайличенко, 10, Шулянський, 78 – Козак, 62 (пен.)

Вилучення: Тейлор, 83

  • Полісся опустилося на шосту сходинку в таблиці із 33 очками в активі. Наступну гру команда проведе 16 березня в гостях проти Оболоні;
  • Олександрія залишилася на 11-й позиції, набравши 20 балів. 15 березня підопічні Руслана Ротаня вдома приймуть Ворсклу;
  • Полісся не перемагає в УПЛ вже шість поєдинків (чотири нічиї, дві поразки). Остання звитяга була 11 листопада 2023 року вдома над Металістом 1925 (2:1).