Полісся може очолити колишній наставник Шахтаря: клуб незабаром повідомить про відставку Калитвинцева

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
179
0 голосів
Полісся може очолити колишній наставник Шахтаря: клуб незабаром повідомить про відставку Калитвинцева
Патрік Ван Леувен, фото: Шахтар
Полісся відправить у відставку наставника команди Юрія Калитвинцева. Керівництво клубу незадоволене серією без перемог, яка налічує вже шість матчів поспіль.

Полісся відправить у відставку Юрія Калитвинцева

Найближчим часом клуб із Житомира повідомить про відставку офіційно. Поки що виконуючим обов’язки головного тренера буде Сергій Шищенко, який очолює Звягель. Однак його не розглядають, як головного тренера після Калитвинцева.

Полісся може очолити колишній наставник Шахтаря Патрік ван Леувен. Він є одним із фаворитів у власника клубу Геннадія Буткевича, повідомляє Sport.ua.

  • В минулому сезоні нідерландець привів Зорю до бронзових медалей в УПЛ, після чого очолив Шахтар, замінивши Ігора Йовічевіча. Шахтар звільнив ван Леувена ще на початку сезону після невдалих матчів та призначив Маріно Пушича.
  • Полісся посідає шосту сходинку в турнірній таблиці УПЛ, маючи в активі 33 очки після 20 проведених матчів. Команда не перемагає вже шість поєдинків поспіль (чотири нічиї, дві поразки).
  • Наступний матч у «вовків» запланований на 16 березня, коли вони у гостях протистоятимуть Оболоні в рамках чемпіонату України.