«Суто наша з ним історія‎»: Мілевський розповів про нинішні відносини з Алієвим після конфлікту

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1099
1 голос
«Суто наша з ним історія‎»: Мілевський розповів про нинішні відносини з Алієвим після конфлікту
Олександр Алієв та Артем Мілевський. Фото: Динамо
Колишній форвард київського Динамо та національної збірної України Артем Мілевський розповів, чи почав він та його колишній одноклубник Олександр Алієв спілкуватися.

У кінці лютого між Артемом Мілевським та Олександром Алієвим стався конфлікт. Екснападнику не сподобалося, що колишній хавбек розповів пресі про важкий стан, у якому перебував його друг під час лікування у клініці. Алієв же відповів жорстко та розірвав стосунки з людиною, яка була його другом.

Мілевський заявив, що зараз він та Алієв не спілкуються, але колишній нападник Динамо та збірної України впевнений, що це лише питання часу.

«Багато не говоритиму на цю тему. Це суто наша з ним історія, хоч вона і сплила на поверхню. Але я до Саші добре ставлюся, я його поважаю. І, я думаю, питання часу, коли ми знову відновимо спілкування», – цитує Мілевського Укрінформ.

  • Мілевський виступав за Динамо з 2003 по 2013 роки (276 матчів, 88 голів, 54 результативні передачі). Також він провів 50 поєдинків за збірну України: вісім голів, чотири асисти.
  • У динамівській футболці Алієв перебував в період з 2002 по 2013 роки: 132 поєдинки, 30 голів, 27 результативних передач.