Алієв повідомив, що Мілевський знаходиться у важкому стані: Суркіс взяв всі витрати на себе

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
3089
0 голосів
Алієв повідомив, що Мілевський знаходиться у важкому стані: Суркіс взяв всі витрати на себе
Артем Мілевський та Олександр Алієв. Фото: Google
Олександр Алієв розповів про те, що його експартнера по Динамо Артема Мілевського було госпіталізовано. Колишній півзахисник киян заявив, що Ігор Суркіс повністю оплатить лікування.

Не так давно Артем Мілевський опублікував у соціальних мережах відео, на якому помітно, що колишній нападник Динамо знаходиться у стані алкогольного сп’яніння.

Олександр Алієв у своєму Instagram заявив, що Артема Мілевського було госпіталізовано:

«Всім привіт. Хочу прояснити ситуацію щодо Тьоми Мілевського. Слава богу, вдалося його покласти до лікарні. Він уже протягом п'яти днів там. Стан, звісно, дуже важкий. Але нічого, лікарі борються».

Експівзахисник збірної України подякував Ігорю Суркісу за допомогу:

«Хочу висловити велику подяку київському Динамо і, звісно, Ігореві Михайловичу Суркісу. Усі витрати він узяв на себе. Яка буде ситуація – я вам повідомлятиму. Я до нього їжджу та відвідую його у лікарні постійно».

  • 38-річний Мілевський завершив професійну кар'єру футболіста у вересні 2021 року.
  • Артем виступав за Динамо з 2002 по 2013 рік, за цей час він відіграв 253 матчі, в яких забив 83 голи та віддав 54 асисти.
  • Після відходу з київського клубу у 2013 році Артем встиг пограти у Газіантепспорі, Хайдуку, РНК Спліт, Конкордії, Тосно, Динамо-Брест, Кішварді та Минаї.