«Мої близькі розіб’ють йому харю»: Алієв розірвав стосунки з Мілевським і почув відповідь від колишнього друга

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
367
3 голоси
«Мої близькі розіб’ють йому харю»: Алієв розірвав стосунки з Мілевським і почув відповідь від колишнього друга
Артем Мілевський та Олександр Алієв. Фото: Інстаграм
Між колишніми партнерами по київському Динамо Олександром Алієвим та Артемом Мілевським стався серйозний публічний конфлікт, історія якого тягнеться з осені минулого року.

Ексфорвард Динамо Артем Мілевський дав інтерв’ю відомому YouTube-блогеру Олександру Волошину, анонс якого запостив на своїй сторінці в інстаграмі.

Там розмова йшла про період, коли Мілевський через передозування алкоголем потрапив до лікарні. Колишній футболіст зазначив, що засмучений діями свого друга Олександра Алієва, який розповів у ЗМІ про дану ситуацію.

«Думаю, це дуже дурний вчинок із його боку. Він зі мною це, звісно, не узгоджував. Я не збирався нікому це розповідати, умовно кажучи. Це моя ситуація, про це знали спочатку буквально лічені люди. Оскільки він розповів усім направо і наліво, що я в комі – доведеться розповісти», – сказав Мілевський.

Несподівано дуже різко на ці слова відреагував сам Алієв, який вийшов у прямий ефір на своїй сторінці в інстаграмі.

«Я не дивився інтерв'ю, тільки нарізки, мені донька їх показала. Цієї людини вже немає в мене в телефонній книзі, я видалив його з Інстаграму, з інших соцмереж. Я з ним не спілкувався. Після тих слів, які він сказав, для мене ця людина більше не існує».

Алієв зазначив, що після слів Мілевського серед його побратимів навіть були ті, хто хотів фізично розібратися із кривдником.

«Багато людей, моїх близьких, з ким я служу, сказали мені, що якщо вони просто розіб'ють йому харю. Я попросив зробити все можливе, щоб цього не робили», – розповів Алієв.

Мілевський у своєму телеграм-каналі вже відреагував на випад Алієва, написавши наступне:

«Трошки бачив кусочок… Саша… Повний треш. Побачив моє інтерв’ю. Я лише сказав, що не треба «виносити сміття з хати». І все. Нікого не обзивав. Я навіть розмовляти не вмію, як цей хабаровський майстер. Так що у мене немає слів. Вкотре переконуюся, що це просто сміх. Нехай подивиться моє інтерв’ю».

  • Нагадаємо, що Мілевський потрапив у лікарню у вересні минулого року. Тоді йому допоміг президент Динамо Ігор Суркіс. В грудні колишній футболіст знову активно почав виходити у світ;
  • Алієв із початку великої війни служить у лавах ЗСУ;
  • Разом вони провели у кар'єрі 187 спільних матчів.