Друг Мілевського не підкупляв гравців Миная? Журналіст розповів нові подробиці скандалу перед матчем з Динамо

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
69
1 голос
Друг Мілевського не підкупляв гравців Миная? Журналіст розповів нові подробиці скандалу перед матчем з Динамо
Артем Мілевський та Сергій Третьяк. Фото: Google
Український футбольний журналіст Володимир Звєров розповів, що підкупити футболістів закарпатського Миная перед матчем 16-го туру УПЛ проти київського Динамо мала намір інша особа, а не друг Артема Мілевського Сергій Третьяк.

У суботу, 20 квітня, з’явилася новина, що друг Артема Мілевського Сергій Третьяк намагався підкупити двох гравців Минаю, щоб ті здали гру з Динамо в рамках 25-го туру чемпіонату України.

Володимир Звєров розповів в ефірі Профутбол Digital, що стимулювати футболістів закарпатської команди намагалася інша та поки невідома особа. 

Також журналіст повідомив, що гравцям команди Желько Любеновича пропонували не тільки забезпечити виграш Динамо, а програти в три та більше голів. 

Окрім Дмитра Нємчанінова та Євгена Скиби, підкупити намагалися ще одного футболіста закарпатського клубу, але він також відмовився.

Сама ж гра завершилася тріумфом киян з рахунком 3:1.

Зазначимо, що друг Мілевського – Сергій Третьяк – нещодавно дав велике інтерв’ю сайту «Український футбол», у якому розповів про себе, своє життя та відносини з легендою Динамо.