Друг Мілевського намагався організувати здачу матчу на користь Динамо: джерело розкрило нові деталі й всі імена

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1668
3 голоси
Друг Мілевського намагався організувати здачу матчу на користь Динамо: джерело розкрило нові деталі й всі імена
Артем Мілевський та його друг Сергій Третьяк. Фото: Інстаграм
Відомий журналіст Ігор Бурбас поділився новими деталями ситуації, пов’язаної із пропозицією гравцями Минаю «злити» Динамо перенесений матч 16-го туру УПЛ (1:3).

У суботу, 20 квітня, журналіст Роман Бебех у своєму телеграм-каналі «БОМБАРДИР» повідомив, що двом гравцям Минаю надійшла пропозиція «злити» Динамо перенесений матч 16-го туру УПЛ (1:3) .

За його даними футболістам начебто запропонували по п’ять тисяч доларів, однак вони відмовилися. Минай щодо цієї ситуації направив відповідний лист до УАФ, попросивши розібратися.

Деталі скандального інциденту повідомив колега Бебеха – Ігор Бурбас – у своєму телеграм-каналі «BurBuzz».

Журналіст назвав прізвища гравців, на яких виходили із пропозицією здати гру, а також прикмети людини, яка може бути до цього причетна.

«Гравці, яким пропонували «злити» матч київському Динамо – це Дмитро Нємчанінов та Євген Скиба. Їхні заяви вже кілька днів на розгляді у комітеті з етики та чесної гри УАФ. У своїх поясненнях вони вказують, що на них вийшла людина, яка представилась дослівно «Сєрьожа, який веде стріми з Мільою».

За інформацією Бурбаса, зустріч сторін відбулася між матчами Минаю з Оболонню (2:2) та Динамо у Києві.

«Ця людина, яка назвалася Сєрьожою, окремо зустрілася з Нємчаніновим і Скибою. Приводом для розмови стала нібито пропозиція залетіти в ефір на твітч. Але вже в ході самої бесіди кожному було запропоновано 5 тис. у.о. за програш Динамо».

Бурбас також заявив, що футболісти відмовилися від грошей та повідомили в клуб про ситуацію.

«Обидва – Нємчанінов і Скиба – відмовились, хоча словесними уловками їх переконували, що з рештою гравців вже проведені розмови й всі погодились. Про ситуацію футболісти розповіли керівництву, у клубі провели розслідування і спільно вирішили звертатись до УАФ, в комітет чесної гри».

Журналіст наостанок зробив висновок, що організатор або один з організаторів даної брудної справи пов’язаний з ексфорвардом Динамо Артемом Мілевським.

«Наскільки розумію я, то Динамо до цієї історії не має ніякого відношення. Хоча я можу помилятися. Очевидним тут є одне – оточення колишньої динамівської легенди своїми вчинками дуже шкодить клубу. Це якщо не сказати конкретно псує йому репутацію», – написав Бурбас.