Динамо перемогло Минай у матчі з автоголом: команда Шовковського впритул наблизилась до Шахтаря

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
178
1 голос
Динамо перемогло Минай у матчі з автоголом: команда Шовковського впритул наблизилась до Шахтаря
Віталій Буяльський. Фото: УПЛ
У дограванні відкладеного поєдинку 16-го туру української Прем’єр-ліги київське Динамо переграло Минай (3:1) та скоротило відставання від донецького Шахтаря в чемпіонських перегонах до одного очка.

Востаннє Минай та Динамо бачилися 3-го грудня минулого року. Той поєдинок тривав ледве хвилину часу та був перерваний через повітряну тривогу. Й от, настав час його дограти. Не у передмісті Ужгорода, а Києві і не на засніженому та зледенілому полі, а майже ідеальному газоні стадіону «Динамо».

Формально господарями були підопічні Желько Любеновича, але справжніми – хлопці Олександра Шовковського, які довго не розгойдуючись вже на четвертій хвилині вперше засмутили Олександра Бандуру. Постарався Віталій Буяльський.

І ще до перерви біло-сині свою перевагу подвоїли. Допоміг їм в цьому, зрізавши м’яча у власні ворота Дмитро Немчанінов.  

Однак, по прерві закарпатці показали характер і швидко один гол відквитали: класно на виконання з-за меж штрафного майданчика пробив Тимур Кораблін. 

Загалом у таймі номер два Минай виглядав дуже пристойно на фоні одного з головних претендентів на золото УПЛ, але клас є клас. В кінці гри Динамо вибухнуло багатоходовою атакою, яку замкнув Назарій Волошин. 

▶️  Відео всіх голів у матчі Минай – Динамо дивіться за ПОСИЛАННЯМ 

Україна. Прем’єр-ліга

Минай – Динамо 1:3 (0:2)

Голи: Кораблін, 48 – Буяльський, 4, Немчанінов, 27, автогол, Волошин, 86.

  • Після 24-х турів (23 зіграні матчі) Динамо має в активі 51 заліковий бал. Такий доробок дозволяє біло-синім займати другий щабель у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • Відставання киян від донецького Шахтаря, який окупував перший щабель, складає один пункт, але «гірники» провели на гру менше.
  • Минай, як і раніше, замикає турнірну таблицю – 16-те місце, 15 очок.
  • В наступному турі Динамо вдома прийматиме житомирське Полісся. Поєдинок заплановано на 21 квітня. Початок гри в Києві о 18:00.
  • Команда Желько Любеновича в турі номер 25 вдома прийматиме Рух. Поєдинок в передмісті Ужгорода має відбутися 22 квітня. Стартовий свисток на «Арені Минай» прозвучить о 13:00.