«‎Це була команда, яка хотіла грати»: Пушич задоволений скандальною перемогою Шахтаря над Зорею в матчі УПЛ

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
203
2 голоси
«‎Це була команда, яка хотіла грати»: Пушич задоволений скандальною перемогою Шахтаря над Зорею в матчі УПЛ
Маріно Пушич. Фото: Google
Головний тренер донецького Шахтаря Маріно Пушич прокоментував перемогу своєї команди в матчі 25-го туру УПЛ над луганською Зорею з рахунком 2:1.

В заключному матчі 25-го туру чемпіонату України поточний лідер турнірною таблиці донецький Шахтар переграв Зорю (2:1)

Маріно Пушич зізнався, що гра була важкою, але він задоволений результатом та виступом власних підопічних.

«‎Це був дуже важкий матч. Суперник грав багато в обороні. Ми не реалізували свої шанси в 1-му таймі. Ми почали більше відкриватися. У 2-му таймі ми грали повільно. Ми почали ту ж саму гру, хотіли щось створювати, але пропустили з нічого.

Але це була команда, яка хотіла грати, хотіла забивати. Ми повернулися, зробили свою роботу дуже добре. Ми заслужили цю перемогу. Це була команда, яка хотіла грати в футбол. Нелегко грати такі ігри, але я дуже задоволений тим, як ми повернулися, задоволений цією перемогою», – сказав Пушич у окментарі УПЛ ТБ.

Нагадаємо, що у матчі було вилучено одного з гравців луганців, а тренер Зорі Юрій Коваль розкритикував суддівство у поєдинку.

  • Шахтар має в активі 58 очок та одноосібно очолює турнірну таблицю української Прем’єр-ліги. Відрив від київського Динамо, яке є на другій позиції, складає чотири пункти.
  • У наступному турі команда Маріно Пушича на виїзді зіграє проти дебютанта УПЛ черкаського ЛНЗ. Поєдинок заплановано на 27 квітня.