«Звідки у суддів така чарівна паличка?»: тренер Зорі розніс арбітрів після програного матчу Шахтарю

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
437
1 голос
«Звідки у суддів така чарівна паличка?»: тренер Зорі розніс арбітрів після програного матчу Шахтарю
Юрій Коваль. Фото: ФК Шахтар (Донецьк)
Виконуючий обов'язки головного тренера луганської Зорі Юрій Коваль коментуючи підсумок поєдинку 25-го туру УПЛ проти донецького Шахтаря (1:2), натякнув на упереджене суддівство.

Юрій Коваль не став звинувачувати своїх підопічних за втрачену перемогу у матчі 25-го туру української Прем'єр-ліги над донецьким Шахтарем (1:2). І навіть не насварив голкіпера Зорі Олександра Сапутіна за червону картку на останній хвилині гри. Натомість дорікнув суддям за неоднозначні рішення з їх боку.

«У нас це за 23 дні шоста гра. Попри втрати, які в нас були перед грою, зумілися перебудуватися. Достойно зіграли. Ми пішли в атаку, до останньої миті хотіли відігратися. 

Мене цікавить така думка: звідки у суддів така чарівна паличка, якою махають – і одразу перевертається гра в іншу сторону? Граємо першу гру – картки отримують ті футболісти, які мають по три. Видаляються Джоржан, Батагов, Герреро. Сьогодні аналогічна ситуація й зі сторони Шахтаря – ніякої реакції. Думаю, такій команді, як Шахтар не треба допомагати», – сказав Коваль в ефірі УПЛ ТБ.

  • Після поразки від Шахтаря Зоря має в доробку 26 залікових балів і, як і раніше, замає 11-ту сходинку у турнірній таблиці української Прем’єр-ліги.
  • У наступному турі команда Юрія Коваля формально домашньому полі прийматиме київську Оболонь. Битва «мужиків» та «пивоварів» відбудеться 28 квітня і має розпочатися о 13:00.