Форвардом Динамо цікавиться клуб АПЛ та екскоманда Коноплянки: нападник киян може стати партнером українця

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
631
2 голоси
Форвардом Динамо цікавиться клуб АПЛ та екскоманда Коноплянки: нападник киян може стати партнером українця
Матвій Пономаренко. Фото: ФК Динамо (Київ)
За повідомленням вітчизняних інсайдерів, нападник київського Динамо Матвій Пономаренко перебуває на радарах скаутів англійського Брентфорда та іспанської Севільї.

Центральний форвард Динамо 18-ти річний  Матвій Пономаренко, який лише у цьому сезоні дебютував за головну команду киян, вже найближчим часом може перебратися за кордон. 

Молодого нападника, ніби, ведуть скаути англійського Брентфорда, кольори якого захищає гравець молодіжної збірної України Єгор Ярмолюк, та іспанської Севільї, де свого часу грав Євген Коноплянка.

«Дійшла інформація про зацікавленість хороших клубів у нападнику Динамо Матвію Пономаренку. Матвій точно перебуває на радарі англійського Брентфорда і іспанської Севільї, також деякі провідні клуби Польщі наводять довідки про ситуацію Пономаренка. 

Для центрального нападника зараз пріоритетом є отримання ігрової практики в рідному клубі і можливість закріпитись там. Тренерський штаб киян мав би дати шанс цьому габаритному і разом з тим досить майстерному нападнику», – йдеться в повідомленні телеграм-каналу «Футбол з вертольоту». 

  • Після перемоги над Зорею у 21-му турі (2:0) Динамо залишилося на четвертій сходинці у турнірній таблиці української Прем’єр-ліги. Кияни мають у доробку 38 очок. Відставання від Шахтаря, який окупував перший рядок, складає чотири пункти.
  • У наступному турі команда Олександра Шовковського на виїзді зіграє проти Ворскли. Поєдинок в Полтаві заплановано на 31 березня. Початок гри о 15:30.
  • Матвій Пономаренко у поточному сезоні зіграв за Динамо (головну команду) одну гру: без результативних дій.
  • Transfermarkt оцінює нападника у 250 тисяч євро.