Динамо з голами Ваната і Попова перемогло обезкровлену Зорю: кияни впритул наблизились до Дніпра-1

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
187
1 голос
Динамо з голами Ваната і Попова перемогло обезкровлену Зорю: кияни впритул наблизились до Дніпра-1
Владислав Ванат. Фото: ФК Динамо (Київ)
У центральному поєдинку 21-го туру української Прем’єр-ліги київське Динамо впевнено перемогло вдома знекровлену Зорю (2:0). Головними героями зустрічі стали Владислав Ванат та Денис Попов.

З огляду на назви команд, гра у Києві між Динамо та Зорею справедливо вважалася центральною в турі, але, зважаючи на проблеми всередині луганського клубу, такою була лише формально.

На гру проти Динамо через невідомі офіційно причини не були навіть заявлені одразу декілька лідерів біло-чонних: В'ячеслав Чурко, Богдан Бутко, Ігор Кірюханцев та Арсеній Батагов. 

Тож, Юрій Коваль виставив тих, кого мав і хто був не проти грати – молодь та легіонерів, які, на відміну від українців, ніби, регулярно отримують зарплату.

Також, на перебіг гри у Києві серйозно вплинула погода: столицу майже в середині березня замело снігом! 

Тож, зважаючи на важке і практично не прибране поле, один гол господарів у першому таймі, яким відзначився головний голеадор біло-синіх Владислав Ванат, був глядачам за радість.

На один гол напрацювали динамівці і по перерві. Змусив скочити зі своїх місць змерзлих фанів своїм точним ударом головою Денис Попов, який замкнув навіс від Олександра Андрієвського. 

Задяки цій перемозі Динамо максимально, на відстань очка, наблизилося до третьої сходинки. На ній перебуває Дніпро-1, яке сьогодні втратило очки, зігравши в нічию проти ЛНЗ (1:1).

▶️  Відео всіх голів у матчі Динамо – Зоря дивіться за ПОСИЛАННЯМ 

Україна. Прем’єр-ліга

21-й тур

Динамо – Зоря 2:0 (1:0)

Голи: Ванат, 30, Попов, 85.

  • Після перемоги над Зорею Динамо залишилося на четвертій сходинці у турнірній таблиці української Прем’єр-ліги. Кияни мають у доробку 38 очок. Відставання від Шахтаря, який окупував перший рядок, складає два пункти.
  • Зоря з 19-ма заліковими балами в активі тримається на 12 сходинці.
  • У наступному турі команда Олександра Шовковського на виїзді зіграє проти Ворскли. Поєдинок в Полтаві заплановано на 31 березня. Початок гри о 15:30.
  • Зоря у турі номер 22-ва на формально домашньому полі прийматиме харківський Металіст 1925. Матч має відбутися 29 березня. Гра розпочнеться о 15:30.