Коноплянка завершить кар’єру: джерело повідомило, чим буде займатися ексвінгер Дніпра та збірної України

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
379
1 голос
Коноплянка завершить кар’єру: джерело повідомило, чим буде займатися ексвінгер Дніпра та збірної України
Євген Коноплянка. Фото: Google
Колишній півзахисник національної збірної України Євген Коноплянка перебуває за крок від остаточного завершення кар'єри. Один з найталановитіших гравців часів незалежності нашої держави планує займатися агентською діяльністю.

Євген Коноплянка вже забив цвях і от-от повісить на нього свої запилені бутси. Колишній лідер Дніпра близький до завершення кар'єри.

За інформацією порталу Sport24, Євген так і не зміг набрати належної фізичної форми через старі травми й постійні рецидиви та вирішив не повертатися до гри, а займатися агентською діяльністю в подальшому. 

Коноплянка разом з колишній одноклубником по Дніпру Романом Зозулею, ніби, збираються створити агентську компанію та займатися працевлаштуванням українських футболістів у Європі.

Нагадаємо, що вінгер 3 січня розірвав контракт з румунським ЧФР, до якого перейшов влітку на правах вільного агента після того, як у нього сплив термін дії трудової угоди з польською Краковією.

  • В поточному сезоні українець вийшов на поле у футболці румунського клубу лише в трьох матчах: сумарно всього 54 хвилин ігрового часу.
  • За час професійної кар'єри Коноплянка встиг пограти за українські Дніпро та донецький Шахтар, іспанську Севілью, німецький Шальке 04 та польську Краковію.
  • У футболці національнох збірної України Коно, як називають вболівальники Євгена, провів 87 поєдинків: 21 гол.