Чи допоможуть Гармаш і Скрипник здійснити «стрибок» Металісту 1925 та чому провалилася Зорі: відповідає Вірт

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
87
1 голос
Чи допоможуть Гармаш і Скрипник здійснити «стрибок» Металісту 1925 та чому провалилася Зорі: відповідає Вірт
Віктор Скрипник. Фото: ФК Металіст 1925
Колишній воротар національної збірної України та донецького Шахтаря Юрій Вірт проаналізував старт у другій частині чемпіонату УПЛ амбітних Металіста 1925 та Зорі, які продовжують знаходитися нижче екватора у турнірній таблиці.

 Юрій Вірт досить скептично налаштований щодо турнірних перспектив, тобто їх покращення, Металіста 1925.

Харків'ян взимку очолив маститий тренер Віктор Скрипник. Також лави команди з першої столиці України поповнили кілька якісних новачків, зокрема наддосвідчений Денис Гармаш, але за дві гри після зимової перерви жовто-сині спромоглися забити лише два голи та зазнати двох поразок: від Динамо (2:4) та Миная (0:2).

«Не думаю, що буде якісний стрибок. З новими кадрами команда має зробити цей стрибок, але чи вдасться це їм? Побачимо».

Щодо Зорі, то прогнозувати Вірт не взявся, але натякнув, що з таким підбором гравців, яких має у своєму розпорядженні Юрій Коваль, «мужики» не мають права зганьбитися та вилетіти до Першої ліги.

«Чехарда головних тренерів – важлива причина. Прийшов один тренер і команда взагалі була неготова до чемпіонату. Потім попрацював Кривенцов, а за ним Коваль – Бартулович. Ці зміни і дали такий результат. Мене здивувало місце Зорі, адже склад хороший», – розповів Вірт в інтерв'ю Sport-express.ua

  • Після 19-ти турів Металіст 1925 має в активі 15 очок та посідає 13-ту сходинку у турнірній таблиці УПЛ.
  • Зоря після 18-ти турів (15 зіграних матчів) напрацювала на 15 залікових пунктів, яких команді Юрія Коваля вистачає аби знаходитися на 12-му щаблі.
  • Сьогодні, 3 березня, луганчани на виїзді зіграють проти Олександрії і мають шанс покращити свій очковий доробок. Початок гри о 15:30.