Минай сенсаційно обіграв Металіст 1925: Гармаш та компанія в меншості капітулювали перед закарпатцями

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1541
1 голос
Минай сенсаційно обіграв Металіст 1925: Гармаш та компанія в меншості капітулювали перед закарпатцями
Фото: УПЛ
У першому суботньому поєдинку 19-го туру української Прем'єр-ліги закарпатський Минай вдома переграв Металіст 1925 (2:0) і здобув першу перемогу в поточному сезоні.
  • Минай перервав безгольову домашню серію в УПЛ, що тривала з вересня 2023-го. Востаннє за закарпатський колектив забивав Єгор Гунічев у ворота донецького Шахтаря 2 вересня (1:4).

Минай після зимової паузи змінився майже до невпізнаваності. Когорта новачків, які приїхали до Закарпаття грати під орудою Желька Любеновича, дають результат і, що найголовніше, демонструють змістовний футбол.

На минулому тижні Минай вивіз очко з Дніпра (1:1), зачепившись за нічию в матчі з одним із лідерів УПЛ Дніпром-1. Й от закарпатці здобули першу перемогу в УПЛ у поточному сезоні!

Перший тайм гри у передмісті Ужгорода моментами не фонтанував, але єдину реальну нагоду відзначитися Минай трансформував у гол – Сергій Корнійчук вихром увірвався до штрафного з лівого флангу і насилу пробив з гострого кута. Олег Мозіль не виручив.

По перерві Металіст 1925 швидко рахунок зрівняв, але Дмитро Юсов був у явному положенні поза грою, а потім максимально погіршив справи харків'ян Русин. Ростислав за чотири хвилини заробив дві жовті і пішов відпочивати достроково.

Минай довго не міг розіграти зайвого, як це прийнято говорити в хокеї, але на другій доданій хвилині, свою кількісну перевагу закарпатці все ж перевтілили в гол. Євген Скиба замкнув навіс з кутового і змусив шаленіти закарпатську публіку.

▶️  Відео всіх голів у поєдинку Минай – Металіст 1925 дивіться за ПОСИЛАННЯМ 

Україна. Прем’єр-ліга, 19-й тур

Минай – Металіст 1925 2:0 (1:0)

Голи: Корнійчук, 31, Скиба, 90+2.

Вилучення: Русин, 59.

  • Після перемоги над Металістом 1925 Минай продовжує знаходитися на останній, 16-й сходинці, у турнірній таблиці УПЛ. Однак, відставання від 14-ї позиції тепер складає лише п'ять очок.
  • Металіст 1925 свою турнірну локації так саме не змінив. Харків'яни з 15-ма пунктами в доробку йдуть 13-ми.
  • У наступному турі Минай на виїзді зіграє проти луганської Зорі. Поєдинок заплановано на 7 березня. Початок гри о 15:30.
  • Металіст 1925 у турі номер 20 прийматиме черкаський ЛНЗ. Матч відбудеться 8 березня і має розпочатися о 15:30.