«Один із найпотужніших професіоналів у всій Європі»: Металіст 1925 поставив серйозне завдання перед Скрипником

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
913
0 голосів
«Один із найпотужніших професіоналів у всій Європі»: Металіст 1925 поставив серйозне завдання перед Скрипником
Віктор Скрипник. Фото: Металіст 1925
Президент Металіста 1925 Володимир Носов пояснив, чому обрав Віктора Скрипника на посаду головного тренера харківського клубу, а також розповів про завдання, які стоять перед командою.

Президент Металіста 1925 Володимир Носов розповів, чому вирішив призначити Віктора Скрипника головним тренером харківського клубу:

«Для формування потужної команди та збереження командного духу нам був потрібен тренер. І ми його отримали в особі Віктора Скрипника. Він є одним із найпотужніших професіоналів не лише в Україні, але й у всій Європі. Ми розуміли, що для досягнення цілей, нашій команді потрібен тренер, котрий знає футбольні реалії.

У випадку Віктора Скрипника ми отримали набагато більше – фахівця, який за короткий термін вивів Зорю та Ворсклу до кубкових змагань. У мене є довіра до нього, і я вважаю, що він саме та людина, яка допоможе Металісту 1925 гідно представляти Харків в Лізі чемпіонів», – заявив Носов в коментарі для клубної пресслужби.

  • Металіст 1925 перебуває на 13-му місці в турнірній таблиці з 15 очками в активі.
  • У наступному матчі чемпіонату України харків'яни зіграють на виїзді проти Миная. Гру заплановано на 2 березня. Початок о 13:00.