«Мудрик — справді великий талант»: журналіст оцінив шанси Шахтаря дорого продати Судакова

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
222
1 голос
«Мудрик — справді великий талант»: журналіст оцінив шанси Шахтаря дорого продати Судакова
Георгій Судаков. Фото: ФК Шахтар (Донецьк)
Блогер та телеведучий Ігор Циганик переживає за кар'єру атакувального півзахисника донецького Шахтаря Судакова. Блогер порівняв Георгія з Михайлом Мудриком через призму їх талантів в контексті майбутнього трансферу першого.

Можуть перетримати і тим самим загубити. Мова про ймовірні перспективи Георгія Судакова в Шахтарі, у випадку, якщо донецькому клубу не вдасться продати одного зі своїх провідних гравців за їх ціну,  а не ринкову вартість гравця. 

«За моєю інформацією, Ювентус пропонував 15 мільйонів. Трохи більше давав Наполі. Але мова взагалі не йде про ті суми, які називає Шахтар. Юному футболісту все це б’є по психіці.  Сумніваюсь, що його продадуть за ту ціну, за яку хочуть продати. 

Коли та маєш партнера, в якого феноменальна швидкість, то головне найти пас. Ти віддаєш в зону на Мудрика, а далі він вже всіх обігрує. Це набагато простіше. Зараз Судаков такого партнера не має, тому має вигадувати щось інше. На відміну від Георгія, Мудрик — справді великий талант. Судакову все треба досягати своєю роботою», –  розповів Циганик в інтерв'ю Sport-express.ua.

Нагадаємо, що під час зимового трансферного вікна донецький клуб відхилив пропозицію італійського Наполі щодо Судакова у розмірі 40 млн євро.

За інформацією блогера Михайла Співаковського, за новим контрактом Судаков отримуватиме в Шахтарі мінімум 1,5-2 млн доларів (чи євро) на рік.

  • У сезоні 2023/24 років Георгій Судаков провів за Шахтар 20 поєдинків у всіх офіційних турнірах: чотири голи, одна результативна передача.
  • Transfermarkt оцінює 21-річного атакувального півзахисника у 18 мільйонів євро.