Журналіст розсекретив клаусулу Судакова у попередньому контракті: Шахтар прописав солідну суму

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
308
1 голос
Журналіст розсекретив клаусулу Судакова у попередньому контракті: Шахтар прописав солідну суму
Георгій Судаков. Фото: ФК Шахтар (Донецьк)
Футбольний журналіст-блогер Сергій Болотніков розповів про те, що і в попередньому контракті Георгія Судакова з Шахтарем була прописана шелена клаусула в розмірі 60-ти мільйонів євро.

Георгій Судаков, яким цікавились імениті європейські клубу калібру італійських Ювентуса та Наполі,  другу половину поточного сезону гратиме в Шахтарі.

Факт став доконаним, після того, як Судаков нещодавно підписав новий контракт зі Шахтарем, у якому значиться сума відступних у розмірі понад 100 мільйонів євро. 

Однак, за інформацією блогера Сергія Болотнікова, і у минулому контракті Судакова зі «гірниками» була прописана клаусула у розмірі 60 мільйонів євро. Про це журналіст розповів на патреоні КДК.

  • На зимову перерву Шахтар пішов маючи 31-е очко. «Гірники» займають четверту позицію в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги. 
  • У 18-му турі УПЛ підопічні Маріно Пушича зіграють на виїзді проти Олександрії. Поєдинок заплановано на 26 лютого. Початок гри о 18:00.
  • Матч-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи між Марселем та Шахтарем буде зіграно 22 лютого. Гра розпочнеться о 22:00 за київським часом.
  • У сезоні 2023/24 років Георгій Судаков провів за Шахтар 19 поєдинків у всіх офіційних турнірах: три голи, одна результативна передача.
  • Transfermarkt оцінює 21-річного атакувального півзахисника у 18 мільйонів євро.