Таблиця АПЛ після 24-го туру: Зінченко в боротьбі за чемпіонство, Миколенко в зоні вильоту, а що там Мудрик

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
506
2 голоси
Таблиця АПЛ після 24-го туру: Зінченко в боротьбі за чемпіонство, Миколенко в зоні вильоту, а що там Мудрик
Віталій Миколенко. Фото: Google
Напередодні, у понеділок, 12 лютого, поєдинком між Крістал Пелас та Челсі (1:2) було завершено програму 24-го туру АПЛ. Sport-express.ua пригадує результати всіх команд українських легіонерів в Англії.

Вихідними та в понеділок, з 10 по 12 лютого, відбулися поєдинки 24-го туру англійської Прем'єр-ліги. 

На жаль, але жодному з п'яти українських легіонерів в Англії відзначитися результативними діями не вдалося.

Чинний чемпіон АПЛ Манчестер Сіті впевнено, завдяки дублю Ерлінга Холанда, виграв у Евертона (2:0). Український захисник «ірисок» Віталій Миколенко вийшов на поле з перших хвилин та відіграв увесь поєдинок, але за його підсумками дістав від фанатів чимало критики, а від аналітиків дуже погані оцінки.

Арсенал у лондонському дербі розгромив Вест Хем (6:0), але український захисник «канонірів» Олександр Зінченко не потрапив у навіть до заявки своєї команди на цю гру (через травму литкового м'яза).

Борнмут з Іллею Забарним  у складі поступився Фулхему (1:3). Український захисник зіграв усі 90 хвилин, але ніякими результативними діями не запам'ятався.

Натомість Брентфорд у гостях досить несподівано переграв Вулверхемптон (2:0). І тут є чим похихуватися Єгору Ярмолюку: саме українець відзначився передасистом під час атаки, яка завершилась другим голом «джмелів».

▶️  Відео передгольової передачі Єгора Ярмолюка та голу Айвена Тоні дивіться за ПОСИЛАННЯМ 

У заключній грі 24-го тур Челсі в гостях вирвав перемогу у Крістал Пелас (3:1), забивши два голи після 90-ї хвилини гри. Український вінгер синіх Михайло Мудрик спостерігав за тріумфом своїх одноклубників з лави для запасних.

  • Віталій Миколенко у поточному сезоні провів за Евертон 25 поєдинків в усіх офіційних турнірах: два голи, один автогол.
  • Олександр Зінченко в поточному сезоні зіграв за Арсенал 27 матчів в усіх офіційних турнірах: один гол, дві результативні передачі.
  • У цьому сезоні Ілля Забарний взяв участь у 27 матчах «вишень». Всі матчі АПЛ (на даний момент їх 22) він розпочинав у стартовому складі.
  • Єгор Ярмолюк в поточному сезоні зіграв за Брентфорд у 17-ти поєдинках в усіх офіційних турнірах: без результативних дій.
  • Михайло Мудрик в нинішньому сезоні зіграв за Челсі 25 матчів у всіх офіційних турнірах: чотири голи, три результативні передачі.