Миколенко не зупинив Холанда, але залишив у дурнях Родрі: Евертон програв Манчестер Сіті – результат матчу АПЛ

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
605
0 голосів
Миколенко не зупинив Холанда, але залишив у дурнях Родрі: Евертон програв Манчестер Сіті – результат матчу АПЛ
Віталій Миколенко. Фото: Google
У першому поєдинку 24-го туру АПЛ Манчестер Сіті на класі здолав Евертон (2:0). Український бек «ірисок» Віталій Миколенко результативнимі діями не відзначився, але запам'ятався ефектним фінтом.

Від матчу на «Емірейтс» між Манчестер Сіті та Евертоном переважна більшість експертів та букмекерів очікували легкої, розгромної перемоги чинних чемпіонів англійської Прем'єр-ліги, але не так сталося, як перед поєдинком гадалося.

У першому таймі «іриски» повністю виправдали своє прізвисько: Холанд, Фоден,Родрі та компанія зав'язли у захисті Евертона. 

За перші 45 хвилин Мачестер Сіті навіть не завдав жодного удару в ствір воріт Джордана Пікфорда! Коли таке було востаннє було, щоб Сіті був настільки беззубив, навіть пригадати важко.

Однак, по перерві, а саме на 57-й хвилині, на полі з'явився Кевін Де Брюйне і трохи більше як за десять хвилин Віталій Миколенко та компанія нічого не змогли вдіяти з Ерлінгом Холандом. Норвежець холоднокровно відправив м'яч у сітку воріт ліверпульців.

І саме Холанд остаточно зняв питання щодо переможця за п'ять хвилин до завершення основного часу гри, оформивши дубль. Ерлінг немов його віртуальна копія в FC24 здійснив ривок після пасу від Де Брюйне і потужним ударом прошив Пікфорда.

Український оборонець Евертона Віталій Миколенко вже традиційно розпочав гру зі старту і відіграв всі 90 + хвилин. Результативними діями наш співвітчизник не відзначився, але дуже красиво пошив у дурні іспанця Родрі в одному з ігрових епізодів.

▶️  Відео красивого фінта Миколенка та дублю Холанда дивіться за ПОСИЛАННЯМ 

Англія. Прем’єр-ліга 

24-й тур

Манчестер Сіті – Евертон 2:0 (0:0)

Голи: Холанд, 71, 85.

  • Після перемоги над Евертоном Манчестер Сіті піднявся на першу сходинку в турнірній таблиці АПЛ. У «містян» 52 очки в доробку. Відрив від Ліверпуля складає один пункт.
  • Евертон з 19-ма заліковими пунктами лишився на 18-й сходинці.
  • У наступному турі підопічні Шона Дайча вдома прийматимуть Кристал Пелес. Поєдинок заплановано на 19 лютого. Початок гри о 22:00.
  • Хлопці Пепа Гвардіоли у турі номер 25 на «Емірейтс» прийматимуть лондонський Челсі. Матч відбудеться 17 лютого і розпочнеться о 19:30 за київським часом.
  • Віталій Миколенко у поточному сезоні провів за Евертон 25 поєдинків в усіх офіційних турнірах: два голи, один автогол.
  • Transfermarkt оцінює 24-річного українця в 28 мільйонів євро.