Футбол

Скандал Минай – Динамо: президент закарпатського клубу дав відповідь Суркісу, згадавши їх особисту розмову

Дмитро Вєнков
Переглядів 1666
0 голосів
Ігор Суркіс. Фото: ФК Динамо
Президент Минаю Валерій Пересояк висловив свою думку про рішення УАФ тимчасово позбавити акредитації їхній домашній стадіон через відсутність на ньому освітлення.

Власник Минаю Валерій Пересоляк в інтерв’ю сайту «Український футбол» прокоментував рішення УАФ тимчасово позбавити акредитації «Минай-Арену» через відсутність освітлення.

Відповідний лист клуб отримав після перерваного домашнього матчу проти Динамо у 16-му турі УПЛ та заяви президента киян Ігоря Суркіса про небажання знову вирушати на Закарпаття, аби дограти поєдинок.

Пересоляк заявив, що не розуміє позиції Суркіса.

«Досить здивувала нас публічна заява Суркіса про те, що Минай має їхати грати до Києва. Я гадав, що у нас нормальні товариські стосунки з футбольним клубом Динамо і ми поважаємо кожного, хто розвиває український футбол».

За словами президента Минаю, в особистій телефонній розмові власник біло-синіх не повідомляв йому про небажання знову вирушати на виїзд.

«Я телефонував Ігорю Михайловичу тоді, коли приймалось рішення про перенесення гри й ми нормально поговорили та зійшлися на тому, що пізніше вирішимо між собою, де і коли грати».

На думку Пересоляка, динамівцям в цій історії підіграє УАФ.

«Наступного дня після слів президента Динамо ми отримуємо той самий лист від УАФ з рішенням по стадіону. Дуже не хочу вірити, що заява Динамо і дії УАФ пов’язані між собою. Але все виглядає саме так».

Як доказ своїм словам власник Минаю зіставив час виходу офіційної заяви заступника гендиректора Динамо Сергія Мохника та отримання листа від УАФ.

«Першим публічно сказав про цей лист працівник Динамо Сергій Мохник. На той момент ми ще не знали про цей лист і він ще ніде не був опублікований, а Мохник вже про нього розповідав. Звідки ж він дізнався, цікаво?», – сказав Пересоляк.

  • За інформацією ЗМІ, встановлення освітлення на «Минай-Арені» буде коштувати клубу 16 мільйонів гривень;
  • Динамо пішло на перерву в УПЛ на п’ятому місці, маючи 28 набраних очок у 14 поєдинках;
  • Минай розташовується на 16-й сходинці із шістьома балами після 15 зіграних зустрічей.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн