Минай дізнався, скільки буде коштувати встановлення освітлення на стадіоні в Ужгороді: сума вражає

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
3525
0 голосів
Минай дізнався, скільки буде коштувати встановлення освітлення на стадіоні в Ужгороді: сума вражає
«Минай Арена». Фото: Google
Стала відома орієнтовна вартісь спорудження на «Минай Арені» мачт для штучного освітлення поля. Апгрейд арени коштуватиме власникам закарпатського клубу 16 мільйонів гривень щонайменше.

Напередодні стало відомо, що стадіони «Авангард» та «Минай-Арена» в Ужгороді було тимчасово позбавлено акредитації. Тобто на обох спортивних аренах заборонено проводити матчі української Прем'єр-ліги.

Офіційною причиною є відсутність на обох стадіонах штучного освітлення. На «Авангарді» мачти освітлення є, але вони перебувають не у робочому стані, натомість на домашній арені Минаю, яка носить одноіменну назву –  будь яке освітлення відсутнє взагалі!

За інформацією журналістів телеграм-каналу ТаТоТаке, для встановлення освітлення на стадіоні «Минай Арені» клубу доведеться викласти близько 16 мільйонів гривень.

Повідомляється, що Минаю дали час на встановлення освітлення, але клуб навряд чи потягне таке дійсно велике для нього будівництво.

Саме через відсутність освітлення, яке є обов'язковим для стадіонів, які приймають матчі УПЛ, не було дограно поєдинок 16-го туру української Прем'єр-ліги між Минаєм та київським Динамо.

  • УАФ вимагає обладнати закарпатські стадіони штучним освітленням до 1 лютого 2024 року.