«Луческу був тоталітарний тренер, питав з гравців дуже суворо»: Суркіс розповів, як Шовковський змінив Динамо

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
419
0 голосів
«Луческу був тоталітарний тренер, питав з гравців дуже суворо»: Суркіс розповів, як Шовковський змінив Динамо
Ігор Суркіс. Фото: Google
Президент Динамо Ігор Суркіс поділився емоціями від сьогоднішньої перемоги киян над Металістом 1925 в рамках УПЛ, порівняв Олександра Шовковського та Мірчу Луческу і згадав про перенесену гру з Минаєм.

Сьогодні, 7 грудня, Динамо на своєму полі обіграло Металіст 1925 з рахунком 4:2.

Ігор Суркіс зізнався, що не чекав від своєї команди якоїсь особливої гри через те, що погода бажала бути кращою.

«Команда грала за погодою, як то кажуть».

Президент Динамо заявив, що при Олександрі Шовковському гравці столичного гранда стали більш позитивні, а ось Мірчу Луческу власник команди назвав тоталітарним фахівцем.

«Гра змінилася. Настрій дуже гарний у футболістів. Вони, як то кажуть, розслабилися. Тому що Луческу був такий тренер тоталітарний, питав з них дуже суворо. Буде зимова перерва – будемо чекати, як буде далі».

Стосовно скандального поєдинку з Минаєм, який перенесли, Суркіс запевнив, що його команда має право вимагати технічну поразку для закарпатців.

«Що будемо вирішувати з Минаєм? Ми не повинні їхати… Ми могли б просити асоціацію та УПЛ зарахувати їм технічну поразку. Пам’ятаєте Інгулець – Шахтар, Маріуполь – Динамо? Але ми цього не хочемо».

Також бізнесмен запропонував ужгородцям приїхати до Києва та зіграти на арені його клубу.

«Але їхати туди… Ми витратили великі кошти, двi доби там не були. Немає освітлення – це смішно. Ми граємо в УПЛ, хочемо грати в Європі, а немає освітлення. Тому, якщо вони хочуть, то нехай приїдуть до нас, ми все підготуємо і будемо грати в Києві», — наводить слова Суркіса Динамоманія.

  • Після сьогоднішньої перемоги Динамо піднялося на п’яте місце у турнірній таблиці чемпіонату України. Кияни мають у своєму активі 25 очок.
  • Наступний матч кияни проведуть проти Оболоні. Гра запланована на 11 грудня.