Матч Минай – Динамо перенесено, оскільки на стадіоні немає освітлення: відомо, коли може відбутись гра

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
776
1 голос
Матч Минай – Динамо перенесено, оскільки на стадіоні немає освітлення: відомо, коли може відбутись гра
Фото: Google
Поєдинок 16-го туру української Прем'єр-ліги між закарпатським Минаєм та київським Динамо, який було зупинено у звязку з масштабною повітряної тривогою, поновлено після відбою не буде.

Кіна, тобто футболу, не буде. Немає світла! Матч  16-го туру української Прем'єр-ліги між закарпатським Минаєм та київським Динамо, який на другій хвилині було призупинено через тривогу, сьогодні, 3 грудня, дограно точно не буде.

Спершу про це повідомило кілька вітчизняних телеграм-каналів, трохи згодом, польський журналіст-інсайдер Пьотр Шльонка, додавши конкретику.

«Минай хоче грати, Динамо — ні... Минай просить делегата прийняти рішення, Динамо каже «поставте тут освітлення, будемо грати», – написав Шльонка у своєму телеграм-каналі.

І буквально кілька хвилин тому офіційний телеграм-канал Динамо повідомив, що матч Минай – Динамо перенесено. Офіційно.

«Таке рішення пов'язане з відсутністю можливості дограти поєдинок за умов денного освітлення, оскільки штучне на стадіоні Минай відсутнє.

Остаточне рішення щодо подальшої долі поєдинку буде прийняте пізніше».

 За інформацією телеграм-каналу УПЛ Жива, не зіграють поєдинок і завтра, і навіть в цьому році.

«Зіграють, найімовірніше, навесні».

  • Після 15-ти турів (12 зіграних матчів), Динамо має в активі 22 очки та посідає шосту сходинку в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • Минай з шістьма балами в доробку, знаходиться на останньому, 16-му щаблі.
  • В наступному турі команда Олександра Шовковського вдома зіграє проти Оболоні. Поєдинок київського дербі заплановано на 11 грудня. Початок гри о 15:00.
  • На тижні біло-сині також зіграють перенеcений матч третього туру проти Металіста 1925. Поєдинок відбудеться 7 грудня. Початок гри, котра відбудеться в Києві, заплановано на 15:00.