«Це був не форс-мажор, а безвідповідальність»: в Динамо жорстко відреагували на заяву Любеновича

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
311
0 голосів
«Це був не форс-мажор, а безвідповідальність»: в Динамо жорстко відреагували на заяву Любеновича
Сергій Мохник. Фото: ФК Динамо
Заступник генерального директора київського Динамо Сергій Мохник прокоментував ситуацію з бажанням клубу зіграти перенесений матч із Минаєм у Києві, а не на Закарпатті.

Сергій Мохник оперативно відреагував на інтерв'ю головного тренера Минаю Желько Любеновича «Українському футболу», де сербський фахівець з-поміж іншого не погодився на умови київського Динамо, яке не забажало догравати перенесений поєдинок 16-го туру УПЛ в Минаї, а запропонувало зіграти його в Києві.

Пан Мохник продовжив гнути лінію президента біло-синіх Ігоря Суркіса, який сказав, дослівно, що «нехай приїдуть до нас, ми все підготуємо і будемо грати в Києві».

«Наша позиція дуже проста: це був не форс-мажор, а безвідповідальність місцевого клубу. Ми не хочемо встановлювати юридичні та регламентні сварки, а чекаємо нормальної реакції зі сторони суперника та його порядності.

Динамо без проблем зіграє цей матч (нам не потрібні кабінетні 3 бали), але Минай має приїхати до Києва і зіграти на нашому полі», – сказав Мохник в інтерв'ю клубній пресслужбі Динамо.

  • Після 16-ти турів (13 зіграних матчів) в активі Динамо є 25 очок. Наразі біло-сині посідають п'яту сходинку в турнірній таблиці української Прем’єр-ліги.
  • У наступному турі динамівці вдома зіграють проти Оболоні. Київське дербі заплановано на 11 грудня. Початок гри о 15:00.
  • Минай пішов на зимову паузу, маючи в доробку лише шість очок. Нині закарпатці перші з кінця в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги – 16-те місце.