«Докладемо всіх зусиль, щоб виконати мету»: тренер ВК Прометей взяв слово перед дебютом клубу у Лізі чемпіонів

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
16047
0 голосів
«Докладемо всіх зусиль, щоб виконати мету»: тренер ВК Прометей взяв слово перед дебютом клубу у Лізі чемпіонів
Гравці Прометея. Фото: ВК Прометей
Прометей готується до дебютного розіграшу волейбольної Ліги чемпіонів, натомість, за словами головного тренера команди Андрія Левченка, дніпровський колектив налаштований гарно себе показати.

Головний тренер волейбольного клубу Прометей Андрій Левченко напередодні дебюту колективу у Лізі чемпіонів розповів про те, як чинний чемпіон України готувався до участі в єврокубках.

За словами керманича команди, складу це торкнулося в першу чергу:

«З огляду на нашу участь у єврокубках ми зробили акцент на досвідчених гравців. Наші лави поповнили збірники Дмитро Терьоменко та Дмитро Віцєцький, які набирають форму після травм. Підсилилися Горденом Брова, який також раніше виступав у нашій національній збірній».

Втім, Прометей розраховує не лише на волейболістів з українським паспортом:

«Вперше в історії клубу цього сезону тут гратимуть два легіонери. Це серб Михайло Станкович і поляк Давід Дрія. Першому 30 років і в його списку є перемога в європейському Кубку Виклику, а Дрія двічі ставав призером Ліги чемпіонів та Кубку ЄКВ».

Також дніпровська команда підсилила і тренерський штаб:

«Разом зі мною тут працюватиме італійський спеціаліст Флавіо Гулінеллі, який має величезний досвід тренерської діяльності. Свого часу він очолював збірні Австрії, Словаччини, Португалії та Єгипту, а також входив до тренерського штабу збірної Італії, коли вона стала чемпіоном світу у 1998 році».

Наостанок у розмові з порталом sport.ua Левченко розповів, які задачі перед собою ставить Прометей у дебютному розіграші Ліги чемпіонів:

«Клуб наш справді є дебютантом, але більшість гравців мають достатній досвід виступу на найвищому рівні. Ставимо собі завдання гідно дебютувати в Лізі чемпіонів і пробитися в груповий етап цього престижного турніру. Докладемо всіх зусиль, щоб виконати поставлену мету».