«Треба звикати до такого хокею»: лідер збірної України висловився про матчі відбору на Олімпіаду-2026

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
195
0 голосів
«Треба звикати до такого хокею»: лідер збірної України висловився про матчі відбору на Олімпіаду-2026
Віталій Лялька у грі проти Польщі. Фото: ФХУ
Нападник національної збірної України з хокею Віталій Лялька прокоментував підсумок третього етапу кваліфікації на зимові Олімпійські ігри 2026 року, а також висловився про майбутніх суперників у фінальному відборі.

Віталій Лялька не вважає завдання потрапляння на Олімпіаду 2026 року нереальним. Форвард розуміє, що буде максимально складно, зважаючи на рівень суперників, але інакше у фінальній кваліфікації й бути не може.

«Групу пройшли, тут емоції позитивні. Готуватимемося до наступного відбору, ми цього гідні. Це був хороший досвід.

Зіграти зі Словаччиною? А що робити – треба звикати до такого хокею. Швидкого хокею, швидко приймати рішення. Ми маємо час підготуватися», – сказав Лялька в інтерв'ю пресслужбі ФХУ.

Нагадаємо, що національна збірна України виграла боротьбу у Групі J третього етапу кваліфікації на зимові Олімпійські ігри 2026 року, який пройшов у польському місті Сосновець.

У своєму квартеті підопічні Дмитра Христича розтрощили Південну Корею (4:0), на характері зломили супротив Польщі у серії післяматчевих булітів (3:2) та у нервовій перестрілці подужали Естонію (5:3).

Враженнями від цього турніру та планами на майбутнє в ексклюзивному інтерв'ю Sport-express.ua поділився капітан збірної України Ігор Мережко.