«У збірної України немає одного лідера»: капітан назвав ключових гравців національної команди

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
189
1 голос
 «У збірної України немає одного лідера»: капітан назвав ключових гравців національної команди
Ігор Мережко. Фото: Google
Капітан національної збірної України Ігор Мережко розповів, що в складі нинішньої головної льодової дружини нашої держави немає одного яскравовираженого лідера.

Захисник словацького Спішска (Нова Вес) Ігор Мережко, коментуючи підсумок третього етапу кваліфікації на зимові Олімпійські ігри 2026 року, розповів зокрема і про мікроклімат в середині колективу.

Наш капітан не став виокремлювати когось персонально, про себе скромно промовчавши, запевнив, що нині Україна сильна саме командно, а не індивідуально.

«Чолач – хороший хлопець і гравець, але ще молодий (20 років). Немає зараз у збірної України якогось одного лідера. Лялька, Віктор Захаров, Мазур, – відзначу цілу когорту хокеїстів, які особливо сильно грають на сьогодні. 

Віталій та Вадим, наприклад, особливо і не говорять в роздягальні. Зате на льоду показують всі свої справжні лідерські якості», –  розповів Мережко в ексклюзивному інтерв'ю Sport-express.ua.

Нагадаємо, що національна збірна України виграла боротьбу у Групі J третього етапу кваліфікації на зимові Олімпійські ігри 2026 року.

У своєму квартеті підопічні Дмитра Христича розтрощили Південну Корею (4:0), на характері зломили супротив Польщі у серії післяматчевих булітів (3:2) та у нервовій перестрілці подужали Естонію (5:3).