«У цих хлопців дуже велика сила»: Маріуш Левандовський висловився про гру Шахтаря під час війни

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
279
0 голосів
«У цих хлопців дуже велика сила»: Маріуш Левандовський висловився про гру Шахтаря під час війни
Маріуш Левандовський, фото: Google
Колишній півзахисник Шахтаря та головний тренер Термаліки з першої ліги Польщі Маріуш Левандовський у перерві товариського матчу гірників з Лехом (3:1) дав коментар для пресслужби донецького клубу.

Тренера польської Термаліки Маріуша Левандовського попросили порівняти теперішній Шахтар з тим, в якому поляк грав.

«Чим цей Шахтар відрізняється від Шахтаря у якому я грав? Мабуть, можна сказати одне: у нас було дуже багато іноземців. Зрозуміло, яка ситуація в країні, багато хто просто не хотів залишатися зі своїми сім'ями, поїхав до інших клубів.

Але я можу сказати одне: те, що коїться в Україні, лише показує, що у цих хлопців дуже велика сила, надія на те, що все закінчиться і показує, що в такий складний момент вони можуть показувати силу та грати ще у футбол, давати радість у складний момент уболівальникам, усім людям, які воюють за Україну», – сказав Левандовський в коментарі для пресслужби Шахтаря.

  • Шахтар у матчі з чотирма голами переміг Лех: 17-річний Цуканов відзначився голом у другій грі поспіль. У попередній грі Шахтар здолав вірменський Пюнік (2:0). 
  • Команда Маріно Пушича із 31 очком у власному активі посідає четверте місце в турнірній таблиці УПЛ.
  • Для Шахтаря друга половина сезону розпочнеться матчами Ліги Європи проти французького Марселя (15.02 та 22.02) та поєдинком чемпіонату проти Олександрії (24.02).