Наполі спробує купити Судакова у Шахтаря влітку: для цього чемпіону Серії А доведеться виконати одну умову

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
230
0 голосів
Наполі спробує купити Судакова у Шахтаря влітку: для цього чемпіону Серії А доведеться виконати одну умову
Георгій Судаков. Фото: Google
Наполі намагатиметься здійснити трансфер півзахисника донецького Шахтаря та національної команди України Георгія Судакова влітку цього року, але є умова.

Чинний чемпіон італійської Серії А Наполі спробує підписати Георгія Судакова під час літнього трансферного вікна. Про це повідомив журналіст Антоніо Петрацуоло.

Джерело уточнює, що купівля українського хавбека Шахтаря відбудеться за умови, що неаполітанці зуміють кваліфікуватися до розіграшу Ліги чемпіонів 2023/24.

Нагадаємо, що раніше Шахтар офіційно відхилив пропозицію Наполі щодо продажу Судакова, а зіркові експерти прокоментували цю подію.

  • Наполі зіграв 20 матчів у Серії А та з 31 очком займає дев’яте місце у турнірній таблиці чемпіонату Італії. Для участі у ЛЧ неаполітанці мають завершити першість не нижче, ніж на четвертій позиції.
  • У нинішньому сезоні Георгій Судаков провів за Шахтар 18 поєдинків у всіх офіційних турнірах, забив три голи та віддав одну результативну передачу.
  • Transfermarkt оцінює нинішню вартість 21-річного українця в 18 мільйонів євро. 
  • На зимову перерву Шахтар пішов маючи 31 бал. «Гірники» займають четверту позицію в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги. 
  • Базова дата проведення поєдинків 18-го туру УПЛ, першого після зимової перерви – 24 лютого.