«Поки що не відчувається, що Ярмоленко майбутній спортивний директор»: у Динамо винесли вердикт легенді

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
497
0 голосів
«Поки що не відчувається, що Ярмоленко майбутній спортивний директор»: у Динамо винесли вердикт легенді
Андрій Ярмоленко. Фото: ФК Динамо (Київ)
Хавбек київського Динамо Назар Волошин розказав, як йому працюється в одному колективі з живою легендою клубу Андрієм Ярмоленком, котрий повернувся до Києва влітку 2023 року.

Лідер на полі та поза ним. Таким є Андрій Ярмоленко, зі слів його молодшого партнера по Динамо Назара Волошина.

Дідівщини у таборі біло-синіх немає, запевняє Волошин, але на правах старшого, Ярмоленко інколи може зробити втик молодим.

«Він дуже багато підказує. Коли на тренуваннях губиш м’яч та вимикаєшся, то може напихати: «Що ти зупиняєшся? Іди у відбор одразу!». Я вважаю, це правильно. У нього є на це право, він – легенда».

По завершенню ігрової кар'єри Ярмоленко залишиться в Динамо, де посяде крісло спортивного директора клубу. Про це ще на початку сезону відверто розповів в одному з інтерв'ю президент біло-синіх Ігор Суркіс. Але босса Ярмоленко поки не вмикає.

«Чи відчувається, що це майбутній спортивний директор Динамо? Поки що, ні.

Зараз він гравець і дуже нам допомагає в команді.», – розповів Волошин в інтерв'ю ютуб-каналу SportArena.

Нагадаємо, що на зимову перерву Динамо пішло маючи в доробку 28 очок, які дозволяють команді Олександра Шовковського посідати п'ятий щабель в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.

  • Назар Волошин в поточному сезоні провів за Динамо 16 поєдинків в усіх офіційних турнірах: шість голів, одна результативна передача. 
  • Transfermarkt оцінює 20-річного вінгера в 1,5 мільйони євро.
  • Андрій Ярмоленко зіграв за Динамо у 2023 році дев'ять матчів в усіх офіційних турнірах: чотири голи, одна результативна передача.
  • Transfermarkt оцінює 34-річного правого вінгера в два мільйони євро.