«Він нам показував Циганкова, Шовковського, а Зіну не показав»: як ексворотар збірної заблокував гравця Динамо

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1737
0 голосів
«Він нам показував Циганкова, Шовковського, а Зіну не показав»: як ексворотар збірної заблокував гравця Динамо
Назар Волошин. Фото: Google
Півзахисник київського Динамо та молодіжної збірної України Назар Волошин розповів, як вперше дзвонив Денису Бойко, а той показував гравців національної команди.

Назар Волошин згадав, як у підлітковому віці, коли він навчався в академії Динамо, то подзвонив голкіперу збірної України Денису Бойко, який тоді виступав за столичний гранд.

«Коли мені було 15 років, хтось із моїх партнерів зайшов в мою кімнату в Академії Динамо: «В мене є номер Бойка». Я кажу: «Давай, я наберу». Думаю, може гонить, перевірю. Набираю по відео, гудки йдуть, але ніхто не бере. І тут на останньому гудку Бойко відповідає».

Воротар показав юним динамівцям на камеру гравців збірної України, але не Олександра Зінченка.

«У мене шок, я не знаю, що йому казати. До мене вся база збіглася в кімнату, ми розмовляли з Бойком, який тоді був у збірній. Він нам показував Циганкова, Шовковського. Ми просили Зіну, але він не показав».

А при особистій зустрічі Бойко змусив хавбека «червоніти», додавши його у «чорний список».

«Через деякий час мене вперше беруть на збори із першою командою. Я заходжу в автобус і не знаю, де мені сісти, на гальорці всі старожили. Я нарешті сів і тут з гальорки мені Бойко кричить: «Назік Волошин, йди сюди».

Я підійшов і він мені показує телефон, де я в нього заблокований. Каже: «Навіщо ти мені дзвонив?». А я червоний стою, не знаю, що йому відповісти. Ми посміялися», – сказав гравець в інтерв’ю ютуб-каналу Sportarena.

  • Зараз Денис Бойко виступає у складі житомирського Полісся.
  • У нинішньому сезоні у всіх турнірах Волошин провів 16 матчів, забив шість голів та віддав одну результативну передачу.
  • Також на рахунку півзахисника шість поєдинків у складі молодіжної команди країни, у яких він відзначився двома голами.
  • Контракт гравця з клубом дійсний до 30 червня 2027 року.
  • Transfermarkt оцінює футболіста у 1.5 мільйони євро.