«Тільки не піддавайся»: хавбек Динамо згадав зарубу з Суркісом, із якої вийшов переможцем

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
325
0 голосів
«Тільки не піддавайся»: хавбек Динамо згадав зарубу з Суркісом, із якої вийшов переможцем
Ігор Суркіс. Колаж: "Український футбол"
Півзахисник київського Динамо Назар Волошин розповів, як його майстерність особисто перевіряв президент столичного гранду Ігор Суркіс у очному протистоянні.

Не прогнувся. Виявляється, півзахисник Динамо Назар Волошин має не лише відмінні задатки гравця, а й досить міцні нерви. Принаймні він не спасував особисто зіграти з Ігорем Суркісом. 

Мова не про карти чи казино, а суто футбольні забави.

«У нас вже закінчилось тренування, я переодягав бутси і мені Андрій Шахов (голова пресслужби Динамо, – прим. sport-express.ua) каже: «Президент хоче зіграти з тобою в перекладину». 

Я посміявся, думаю, прикол чи ні. Взяв бутси і пішов. Дивлюсь, президент уже в бутсах сидить. Перед ударами він сказав: «Тільки не піддавайся». Коли я переміг, то він мене похвалив: «Молодець», – розповів Волошин в інтерв'ю ютуб-каналу SportArena.

▶️  Відео, у якому Волошин переграв Ігоря Суркіса, дивіться за ПОСИЛАННЯМ 

  • На зимову перерву Динамо пішло маючи в доробку 28 очок, які дозволяють команді Олександра Шовковського посідати п'ятий щабель в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • Першим поєдинком у новому році для біло-синіх має стати виїздна гра проти харківського Металіста 1925. Базова дата проведення гри – 24 лютого.
  • Назар Волошин в поточному сезоні провів за Динамо 16 поєдинків в усіх офіційних турнірах: шість голів, одна результативна передпача. 
  • Transfermarkt оцінює 20-річного вінгера в 1,5 мільйон євро.