Русол таємничо відреагував на чутки про перехід у Карпати: що сказав функціонер Дніпра-1

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
366
0 голосів
Русол таємничо відреагував на чутки про перехід у Карпати: що сказав функціонер Дніпра-1
Андрій Русол. Фото: Google
Виконавчий директор Дніпра-1 Андрій Русол відреагував на чутки щодо свого можливого призначення на керівну посаду в Поліссі з Житомира чи львівських Карпатах.

Він заговорив. Мова про Андрія Русола, який витримавши паузу, нарешті прокоментував цілу купу чуток-пліток довкола себе. Однак, зробив це фахівець дуже неоднозначно. Інтерпретувати слова Русола можна, як заманеться.

«Наразі всі мої думки, зусилля та фокус сконцентровані на виконанні завдань, які поставлені перед нами (СК Дніпро-1, – прим. «СЕ») цього сезону. Ми досить гарно провели осінню частину чемпіонату, за що я непомірно вдячний тренерському складу, футболістам та персоналу команди. 

Але епілог завжди цікавіший, ніж пролог. Нам як команді ще потрібно разом плідно попрацювати, що ми і плануємо робити у весняній частині чемпіонату», –  розповів Русол в інтерв'ю телеграм-каналу ТаТоТаке.

Нагадаємо, що спершу Андрія Русола сватали на керівну посаду до Полісся, а напередодні в мережі з'явились новини, мовляв, виконавчий директор Дніпра-1 перебирається до львівських Карпат

Напередодні, всі чутки довкола того, що Андрій Русол може покинути Дніпро-1, офіційно спростував комерційний директор СК В’ячеслав Фрідман в ексклюзивному інтерв'ю для Sport-express.ua

  • Дніпро-1 пішов на зимову перерву, маючи в активі 34 очки, які дозволяють колективу Юрія Максимова триматися другим в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • Першим поєдинком у 2024 році для спортклубівців має стати домашня гра проти закарпатського Минаю.
  • Базова дата проведення поєдинків 18-го туру УПЛ – 24 лютого.