Гравець збірної України може продовжити кар’єру в Бразилії: агент повідомив неочікувану новину

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
408
0 голосів
Гравець збірної України може продовжити кар’єру в Бразилії: агент повідомив неочікувану новину
Олександр Піхальонок. Фото: Google
Лідер Дніпра-1 Олександр Піхальонок може покинути свій теперішній клуб вже в це зимове трансферне вікно. Гравцем збірної України зацікавився лідер бразильського чемпіонату Палмейрас.

Ключовий півзахисник Дніпра-1, мотор і мозковий центр команди Юрія Максимова, Олександр Піхальонок може покинути дніпровський клуб вже найближчим часом.

Гравцем збірної України зацікавився лідер бразильського чемпіонату Палмейрас. Повідомляється, що Піхальонок був запропонований бразильському клубу, який готовий заплатити за нього шість мільйонів євро.

«Він (Піхальонок) є у них в лонг-листі. Піхальонок є гравцем дуже специфічного профайлу і його треба вміти використовувати. 

Тому шість мільйонів за Піхальонка не дасть ніхто. Палмейрас, як виключення», – сказав консультант з трансферів Олег Авдиш в ефірі ютуб-каналу ТаТоТаке.

Нагадаємо, що тривалий час головним кандидатом на футболіста в Україні було було Полісся, але клуб Геннадія Буткевича не готовий активізувати клаусулу гравця.

Сам Піхальонок та його родина не зацікавлені в переїзді до Житомира. Для футболіста пріоритет – європейські клуби.

  • Дніпро-1 пішов на зимову перерву, маючи в активі 34 очки, які дозволяють колективу Юрія Максимова триматися другим в турнірній таблиці УПЛ.
  • На рахунку Олександра Піхальонка в поточному сезоні 23 матчі за Дніпро-1 в усіх офіційних турнірах: чотири голи, п'ять результативних передач.
  • Transfermarkt оцінює футболіста у п’ять мільйонів євро.