«Вийшли з кризи»: лідер Дніпра-1 зробив амбітну заяву щодо підсумкового місця команди Максимова у таблиці УПЛ

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
370
0 голосів
«Вийшли з кризи»: лідер Дніпра-1 зробив амбітну заяву щодо підсумкового місця команди Максимова у таблиці УПЛ
Олександр ПІхальонок. Фото: Google
Провідний півзахисник Дніпра-1 Олександр Піхальонок прокоментував підсумок поєдинку 17-го туру української Прем'єр-ліги проти житомирського Полісся (1:1), оцінивши загальний стан справ у колективі Юрія Максимова.

Олександр Піхальонок, коментуючи гру проти Поліссям (1:1), яка стала останньою для дніпрян в поточному році, великий акцент зробив на загальному стані справ у команді з приходом на тренерський місток Юрія Максимова.

«Вважаю, що це хороший період. Ми виграли багато матчів. Можна сказати, вийшли з кризи, боремося за найвищі місця. Маємо бути у трійці наприкінці сезону.

Могли перемогти, але ж були такі гойдалки. Виходимо та граємо від матчу до матчу. Вважаю, що треба йти поступово та налаштовуватися на кожний наступний матч», – сказав Піхальонок в інтерв’ю Профутбол Digital.

  • На зимову перерву Дніпро-1 пішов з 34-ма очками в доробку. Наразі дніпровська команда посідає перший щабель в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • Головний переслідувач Дніпра-1 Кривбас свій поєдинок 17-го туру проти луганської Зорі проведе сьогодні, в суботу, 9 грудня. Початок гри о 15:00.