Легіонер Динамо отруївся перед матчем із Зорею: Шовковський розкрив всю правду про травмованих гравців киян

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
4190
3 голоси
Легіонер Динамо отруївся перед матчем із Зорею: Шовковський розкрив всю правду про травмованих гравців киян
Олександр Шовковський. Фото: Google
Головний тренер київського Динамо Олександр Шовковський прокоментував перемогу столичного гранда у матчі шостого туру УПЛ над луганською Зорею з рахунком 2:0 та розповів, чому не зіграв Брайан Себальос.

У суботу, 14 вересня, відбувся матч шостого туру Української Прем'єр-ліги між луганською Зорею та київським Динамо. Гра завершилася перемогою команди Олександра Шовковського з рахунком 2:0.

Олександр Шовковський зізнався, що у грі проти луганців планував надати можливість дебютувати за киян легіонеру Брайану Себальосу.

«Хочу привітати наших уболівальників та подякувати захисникам та захисницям ЗСУ, які дозволяють нам грати у футбол. Щодо матчу, то завжди дуже складно виходити на матчі після паузи на збірні. 

Є проблеми та травми у Дениса Попова, у Тараса Михавка, у Брайана Себальоса. Саме Себальос мав вийти зі старту, але у нього було отруєння, тож змогли його випустити лише наприкінці».

Фахівець відзначив, що у другій половині зустрічі його гравці почали діяти швидше.

«Після збірних складно грати, але ми розуміємо, що збірна України має свої завдання. Нам завжди складно проти Зорі, однак у другому таймі додали у швидкості та змогли реалізувати своє, хоча треба завершувати такі зустрічі раніше».

Тренер також пояснив, чому Володимир Бражко грав у центрі оборони.

«Бражко в центрі оборони? Так, ми вже пожартували, що новий конкурент у центрі захисту з'явився. У нас зараз дуже щільний графік, тому робитимемо ротацію, щоб усі були в тонусі», – сказав Шовковський у коментарі для УПЛ-ТБ.

  • Після цього матчу Динамо набрало 12 очок та піднялося на другу сходинку турнірної таблиці УПЛ.
  • У наступному матчі Динамо заграє проти Ворскли. Цей поєдинок заплановано на 18 вересня.