Динамо перемогло Зорю і впритул наблизилось до Олександрії: Брагару відзначився дебютним голом за киян

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
3073
4 голоси
Динамо перемогло Зорю і впритул наблизилось до Олександрії: Брагару відзначився дебютним голом за киян
Зоря – Динамо. Фото: УПЛ
У суботу, 14 вересня, відбувся матч шостого туру Української Прем'єр-ліги між луганською Зорею та київським Динамо. Гра завершилася перемогою команди Олександра Шовковського з рахунком 2:0.
  • Зоря і Динамо провели між собою в рамках чемпіонатів України 31 матч.
  • На рахунку луганчан шість перемог, у Динамо – 16, дев’ять поєдинків завершилися внічию.
  • У минулому сезоні суперники провели обидві очних зустрічі в другій частині компанії – навесні цього року. Обидва рази перемогли кияни – спочатку 2:0 у номінально домашньому поєдинку, а потім 3:0 нібито в гостьовому.
  • Динамо при Шовковському здобуло 30-ту перемогу у всіх турнірах.
  • Новачок столичного гранда Едуардо Герреро починав сезон в Зорі, а нападник луганців Владислав Супряга — в Динамо.
  • Брагару забив дебютний гол за Динамо в офіційних зустрічах.

На початку матчу Ярмоленку не сподобалось, що оператор УПЛ ТБ підійшов з камерою занадто близько до кола гравців. Андрій показово відштовхнув камеру.

Фото: скриншоти УПЛ ТБ.

Перший тайм пройшов з перевагою Динамо, але підопічні Олександра Шовковського так і не змогли засмутити голкіпера суперників.

▶️ Відео голів у матчі Зоря – Динамо дивіться за ПОСИЛАННЯМ

У другій половині зустрічі кияни зуміли зламати оборону луганців. Вівчаренко з лівого флангу штрафного покотив у центр на Буяльського, а той у дотик замкнув.

Пройшло трохи більше хвилин і команда Шовковського забила другий гол у ворота Зорі. Шапаренко на лівому фланзі штрафного зіграв на Брагару, а той пробив низом із рикошетом під Дришлюка в дальній кут.

УПЛ, шостий тур

Зоря – Динамо – 0:2

Голи: Буяльський, 67, Брагару, 78

  • Після цього матчу Динамо набрало 12 очок та піднялося на другу сходинку турнірної таблиці УПЛ. Зоря має дев’ять балів та посідає шосте місце.
  • У наступному матчі Динамо заграє проти Ворскли. Цей поєдинок заплановано на 18 вересня. Зоря зустрінеться з Колосом 23 вересня.