Циганик сказав, коли Ребров піде у відставку: відверта заява журналіста щодо тренера збірної України

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
17124
10 голосів
Циганик сказав, коли Ребров піде у відставку: відверта заява журналіста щодо тренера збірної України
Сергій Ребров. Фото: Google
Відомий український футбольний журналіст та коментатор Ігор Циганик розповів, за якої умови головний тренер нашої національної команди Сергій Ребров покине свою посаду.

Ігор Циганик заявив, що Сергій Ребров піде у відставку з посади наставника збірної України тоді, коли відчує, що більше не може покращити гру синьо-жовтих.

«Чи можлива відставка Реброва в разі невдачі? Я не хочу про це говорити. Я почув головну історію, яку сказав Ребров. Він сказав так: «Якщо я відчую, що нічого не можу дати цій збірній, то сам піду і жоден контракт мене не втримає». Кожна людина повинна ухвалювати сама рішення».

Журналіст вважає, що він не має повноважень, щоб питати у тренера про результати, але визнав, що чекав призначення фахівців на посаду нашої національної команди.

«Я не є людиною, яка повинна питати за результат, як наприклад, керівник УАФ Андрій Шевченко. Він повинен це робити. Хоча, з іншого боку, Ребров є віцепрезидентом УАФ і виходить, що він сам повинен оцінювати свою роботу.

Я буду констатувати те, що зараз є, а є воно не дуже добре. Я мушу визнати, що був одним з головних людей, хто чекав приходу Реброва і був впевнений, що це буде прорив. А вийшло зовсім все не так», – сказав Циганик в ефірі авторського Ютуб-каналу.

  • Збірна України невдало стартувала у Лізі Націй УЄФА 2024/2025. 
  • Команда Сергія Реброва поступилася збірній Албанії (1:2).
  • Сьогодні, 10 вересня, синьо-жовті зустрінуться з Чехією.